Jako zanimljiv mix

Mislim da je sada poprilično gužva u ovom akvariju. Hmm neznam gdje bih počeo...
plehi ti naraste jakooo velik, ako se ne varam i preko 30 cm tako da će mu i u juwelu nakon nekog vremena postati tijesno, no za to ne brini, ako tako naraste, staviš oglas na forum i netko će ga udomiti.
Skalar bi se bolje osjećao kada bi barem imao partnera suprotnog spola, napominjem barem.
Neonke su ribe jata i bez jedno 6-7 komada nisu niti toliko atraktivne, pri tome treba biti dodatno oprezan jer ih skalari kada odrastu znaju pojest, kod mene se to dogodilo.
S platijima nebi trebalo biti problema.
colisa-e lalie-a su meni jako lijepe ribe, isto privlačnije u jatu...
Pristelle neznam koje su, no sve u svemu one su tetre stoga bi trebale ići također u manjem jatu
Silver dollar također riba jata, najmanje 4-5 komada s time da znaju narast do 30 cm. Oprez... nikada ih nisam imao, ali koliko sam čitao, njihova je ishrana uglavnom biljna tako da neznam kako će reagirati na bilje u tvom akvariju, ako ga misliš imati.
Ramirezi bi u principu isto trebali ići u par, a još bi bolje bilo da je nekoliko ženki na jednog mužjaka
Nadam se da sam ti pomogao.