Poštovanje svima!
Nakon što sam se riješio biljnog aq. kupio sam jaako povoljno aq. od 160l,100x40x4ocm...planirao sam od bar 200 al je ponuda bila jako dobra

...( a i razlika je u par cm...valjda se ribe neće buniti;)...odlučio sam se za kičastiju varijantu uređenja...morsko kamenje i bijeli pijesak...nakon što sam stavio ful sitni..iživcirao me je jer je vodu mutio pa sam ga izvadio i dosuo krupniji i sad je sve ok!!!Aq, se već 10tak dana ciklira..a već sam ubacio 5 saulosa( prije sam stavio filter materijal i dio vode iz svog drugog aq. sa brichardijima koji su se btw. izmrijestili pa ak će neko tebati brichradija nek se javi!!
Par pitanja:
planiram uzeti vanjski filter tetra ex 700, vidio sam postove od prije...nekima ok nekima ne...al s obzirom na litražu i cijenu...i uzeo mi pumpu marea 2400..da li je to potrebno?
Aq, je Bioplast i ima unutrašnji filter protoka 600l/h
Od riba planiram držati, uz saulose , labidochromise caeraluse, acei-e i cylanotilapie afre...
Eto, bacite koji savjet i kritiku novaku u malawi vodama...p.s. još ne znam da li da stavljam pozadinu( krep papir izlomljeni ...) i još će kamenja doći..
Pozdrav svima i hvala Željkocu na saulosima;)