Haha ma znam da znate, ali pocelo je od spominjanje hibrida odjednom, a istovremeno niko nije odreagovao i zato mi je bilo cudno. Na slikama nigde nisam video hibrid, pri tom uopste ne znam koje su Djapine zmije.
Ne radi se ovde o mojim zmijama, već o tome što Saša-Lusadim spada u terariste koji su principijelno
protiv bilo kakvog genetskog ukrštanja, protiv stvaranja morfova, albino, striped, patternless, scaleless
i ostalih "dizajniranih" zmija, već vole samo ono izvorno i 100% prirodno, tako da ste se džabe uhvatili
incesta i ostalih mongoloida, jer je ovde ustvari sukob izmedju "modernizma" i "tradicionalizma"

...
Nego pokvarismo djapinu prelepu temu 
Ma niste mi pokvarili temu, nego raspoloženje sa ovim nakazama, a i svi vi imate ekstra životinje, a niko
više ne postavlja nove slike i obaveštava o razvoju životinja i novostima, ali kad treba da se postave slike
ovako nekih retarda, to nikog ne mrzi

... Matija kako čujem ima nevidjenu kolekciju viridisa, a ne
pamtim kada je postavio neku sliku, Vanja isto nešto batalio, a baš me zanima kako napreduju hortulanusi,
Igor isto nabavio nove živuljke, a krije ih ko da ga nešto sramota, stvarno ne znam šta se dešava, ali kao
što sam već privatno rekao Vanji, i ja ću brate da smanjim postavljanje fotografija, jer mi više postaje glupo,
pošto ispada kako se hvalim ili nešto slično...