prvo i osnovno mrzim vas iz dna duše!!!! u 4.05 sam sjeo na komp samo da mejlove prelistam i aj na sek. cu skocit do foruma malo pogledat... hrabro sam poceo citati temu od 44strane kao samo cu par stranica prelistat, ali ovo je gore od bilo koje droge!!!! 3 sata citam i gledam, poceo sam se lagano treskat :-) :-)
djapo svaka pohvala al stvarno "svaka" zmije su odlicne, terariji su iznimno dobri, super je to sto su te ljudi 10 puta pitali istu stvar a svaki put si lijepo odgovarao i svaki put si davao sve duze i informativije odgovore, bez obzira sto su pitanja jednostavna i o najosnovnijim stvarima.... a kritiku prihvacas pozitivno i edukativno....

bezrijeci!!!
ovo je kao mali gajd za pocetnike! sve je lijepo i detaljno objasnjeno, puno truda i vremena potroseno.
nikada me nije zanimao taj tip zmije (mislim na oblik tijela i glave) ali nakon ovog sam se stvarno zainteresirao...
do prvih 6 strana sam cak pamtio i imena ali do kraja teme je vec postalo perverzija!!!
sto se tice hendlanja svaka pohvala bez obzira sto netko rekao jer si stvarno dokazao da i napravio sve sto je potrebno da bi se u to upustio

ijako je mali milion lijepih zapravo prekrasnih zmija ovdje prikazano i dalje moja naklonost pada zelenoj mambi