Ne znam zasto tako dozivljavas sve ovo sto je do sadaprokomentarisano. Licno ja sam samo hteo da ti malo pomognem jer imam dosta iskustva samnogim vrstama akvarijumskih riba. Tako da ono sto sam video i sto si slikom pokazao, ne samo da nema sanse tako da ostane, vec nema sanse da to bilje u opste opstane u zivotu pored tih riba. Sve sam to diskretno i kroz smajlije skrenuo paznju, bas da ne izgleda grubo. Ali dobro, ako smatras da zbog toga ne treba gubiti zivce , ja ti se izvinjavamzbog mojeg komentara ( ako prihvatas izvinjenje).
Ma neeeeeeeeeeeee!Krivo smo se uhvatili!
Ajmo iz pocetka.Mislio sa da prvo govoris kako sam ciklide stavio u stari akvarij, dakle, samo izvadio stare ribe i stavio njih unutra,potom bilje i sad ovaj akvarij... odgovorio sam sa predznakom kako cu sad te plasticne promijeniti pravima.Kako plasticne imitiraju anubius.... nisam bio najjasniji,nisam ni sanjao o osjetljivijim biljkama.opet sam ponovio kako radim na akvariju bla bla, jer nisam uspio izdrzati da prije sve prikupim i onda slozim,a zato sam natrkeljio neke zeljaste biljke da ne izgleda pusto.isto tako, ne diraju mi ih, ne jedu ih i ne kopaju.
Potom,onda kada sam ti odgovorio, nisam shvatio u kojem smislu mislis da ce bilje biti sve gore jer sam mislio da pricas o starom, a on vise ne postoji.u biti, nisam trebao staviti sliku staroga i ne bi bilo pomutnje

Odgovor koji dotice ljutnju, bio je komentar na odgovor onog drugog koji se javio sa " covjek ti je htio objasniti" iz razloga toga sto sam htio iskazati da mi se tako ne treba pisati jer sam ovdje kako bih naucio sto bolje i sto vise,pa takoi najmanju ili najvecu kritiku ne smatram kao neki atak, vec kao gresku koju trebam popraviti,dobronamjerni savjet i sl.
nadam se da se prasina slega
p.s. da, mozda bih i ja trebao stavljati smileice jer tako tekst ne bi ozbiljno izgledao i ne bi me pitao zasto to tako dozivljavam.al ok, nemam ih bas naviku stavljati. Pa ne stavljam ni kvacice na š,e.. niti pisem velika slova.Ok, trudit cu se