Evo ovak', nemojte se smijati, nisam punio vodu tri godine...

Akvarij je aquastar, stotinjak litara, pola vode iz frendovog starog akvarija, pola friške, odstajale mjesec dana.
Podloga, sitni šljunak, u šljunak su sakriveni podmetači od tegli za cvijeće koji su poslužili kao plitke posude za zemlju u koju sam posadio ove biljčice, dvije vrste nekih kripti vjerojatno, još ne znam šta je to točno...

U ćošak oko filtera ću uzgojiti nešto valisnerije, tek toliko da nešto raste u početku, imam i dosta anubiasa, većinom izrone na površinu, moram ih nečim potopiti.
Imam i neke propale pelcere rotale, meni omiljene biljčice, pa ćemo vidjeti kako će to ići. Imam i komadić one alge kugle, kak se to ono zove. Uglavnom, bilje je praktički na umoru...
Filter namjeravam nabaviti vanjski, jer sam zaključio iz zadnjeg postava da unutarnji filter ne valja za biljne akvarije. Dodavati ću easycarbo, profito, EI metodu kad (i ako) bilje krene, co2 DIY, eto, pa ćemo vidjeti.
Od ribica imam jednu botiu, jednog sijamca, jednog ancistrusa, tri neonke, i dva otocinclusa, oni su jedini preživjeli trogodišnje 'podstanarstvo' kod frenda...

Ovak' to izgleda sad, jad i bijeda, aj' baš da vidimo jel' bude kaj od toga. Glavna je volja, jel' tako?