Sistem otvaranja poklopca je klizni i gornji i sa strane, moglo bi se reci da je terasrij univerzalni. A materijal je staklo - pleksi (vrata i gornja strana terarija). Podlogu sam kupila tamo i gdje cu nabavit pauka pretpostavljam da je zenska kad je rekla da ima i zemlju za terarij mislila na treset,a na pakovanju od (pa i nije to neka piljevina bas pravi kockasti komadici drveta) ovog sto je u treraiju je bio guster to i je nesto za terarij. Bilo bi mi drago ako imas viska jer iduci tjedan nemam vremena setati po Zagrebu i trazit podlogu, a i moram cekat đeparac.
Hrana ce biti kupljena zajedno s njim, s tim da cu uzeti pakiranje crvi za pecanje i stavit ih na toplo da se razviju u muhe.
A za grijač dakle moram nabavljati termo staklo, nice...
A pauk koliko sam vidjela i ako sad dobro procijenila oko 7-8 cm. I nikako mi ne pada napamet da prtljam s njim po rukama to je zivotinja za gledanje.
Jedino od svega toga mi ne ide u glavu kako da prokuham ono deblo u vodi toliki lonac ipak nemam, a i uostalom cijeli jedan mjesec je proveo kod peci suseci se da li je to i potrebno (nabavila sam ga prilikom skupljanja kestenja prosle godine).