0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Svašta luđaci daju oskarima da jedu! Mislim da neću imati problema jer drukćije je kad se naknadno stavljaju novi stanovnici onda vjerojatno bude svaćega! Što se tiće mjesta u akvariju mislim da ga ima dovoljno za 4 oskara i 8 nigrića! Najgore će biti možda ako se oskari odluće pariti pa bi moglo biti mrtvih! Trenutno su nigrići ti koji teroriziraju oskare u obrani gnijezda mada su ovi već više od duplo veći! Vidjet ćemo šta će biti, može ispast svašta,al je ovo ćesta kombinacija u granicama normale!
Lijepo si to složio!Daj stavi opet koju sliku cijelog spremnika da malo vidimio kako sad to izgleda.
Lijepo ih je vidjeti da su ok, a opet mi je malo i zao sta ih vise nemam...
ajmee,znam da sam kod tebe vidio onu slavnu sliku na koju se dan danas smijem kad vidim sliku i komentar(hrabri neustrašivi oskari )hahah!zaboravio sam da su tvoji! pa jesu sva 4 preživjela?stvarno su lijepi veliki i debeli
Ako budu ikada uspijeli imati malce šaljem ti par komada
super su!koliko ti imaš plehića i gibicepsa? kako se slažu? čitao sam da su dosta teritorijalni prema svojoj vrsti. moj gibiceps konkretno ne podnosi nikoga na mjestu di si on izabere za ležati. naganja i zabija se glavom u botie, cory-ja(on ga posebno nervira, neznam zašto) itd. čudna biljka!
neces imati problema sto se tice oscar vs nigrici jer sam ja dao bratu u aq od 300L osam nigrica di su vec obitavala tri oscara od svojih 20 cm i sve je ok.samo nesmiju biti minijaturni nego minimalno 5-6cm.