0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
U zoo shopu bi ih sve ijepo svrstali pod 'Shrimp mix' i kraj priče..
Ne, u ZOO shopu ih ne bi ni nabavili (imaju samo red cherry, i onda još stave cijenu 25 kn/kom )...anyway, Malky svaka čast na trudu, kozice su predivne i zanimljive. Jedva čekam članak
zavidna zbirka...... svaka čast ..... da li sve vrste uspijevaš razmnožavati???
Prekrasne su! A gdje bi toga bilo za nabaviti? Već dugo si guštam neke nezahtjevne kozice (one crvene ), ali idem prema ZG jedamput mjesečno, i nikad ih nigdje nema...
samo da te pitam...Vidim da imas u svakom aquariu i mahovinu...jel to tolko bitna biljka za njih ili moze to funkcionirat i bez mahovine?! Slazem jedan setup a mahovina mi ne paše nutra...
Na jesen se nadam da cu uspjeti udomit sljedece vrste:Black Bee ShrimpTiger ShrimpSri Lanka Dwarf ShrimpMarble Dwarf ShrimpBlue Mexico Shrimpdrzte mi fige
Citat: Malky - Travanj 25, 2008, 22:03:58 poslijepodneNa jesen se nadam da cu uspjeti udomit sljedece vrste:Black Bee ShrimpTiger ShrimpSri Lanka Dwarf ShrimpMarble Dwarf ShrimpBlue Mexico Shrimpdrzte mi figePredobro,svaka čast. Trenutno imam samo ove uobičajene red chery , hvala Fridi na trudu što ih je poslala. Volio bih i drugie nabaviti samo ih treba onda rasporediti po vrstama u svaki akvarij da ne dođe do međukrižanja.....držim ti fige
Da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje:Zanima me koliko dugo zivi Amano shrimp (Caridina japonica), jer s obzirom da se ne razmnozava u tipicnim uvjetima nasih akvarija nebi ju nabaviti samo zbog nekoliko mjeseci zivota.Inace kozice su zakon