Srpanj 26, 2025, 06:40:13 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: smrt  (Posjeta: 1372 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline maelle

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
smrt
« u: Rujan 04, 2004, 20:59:00 poslijepodne »
možda ovo malo glupo zvuai ali kaj vi radite kad vam neka ribica umre?? ma imam VEEEliki problem, krepala mi je jedna ribica (bez oeitog radloga) koju si je moj mali princ (neaak od 5,5 god.) prisvojio ...naravno da se zvao Nemo... ali nemam pojma kako da mu to saopaim i kaj da napravim s tijelom jadnog malog Nema. kaj vi delate u tim situacijama??

Offline Ars

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
smrt
« Odgovori #1 u: Rujan 04, 2004, 22:08:00 poslijepodne »
zamjeni je s novom - neae ni skužit.. to bi ja ueinija da mi se dite veže za neku ribicu..

Offline miran

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
smrt
« Odgovori #2 u: Rujan 04, 2004, 22:15:00 poslijepodne »
mrtvaca baciš u WC, neaaku kažeš da se Nemo sakrio u bilje i put pod noge pa u shoping po novog Nemu...i evo ga, vidiš da se sakrio...
Zagreb / Hrvatska

Offline schox

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
smrt
« Odgovori #3 u: Rujan 04, 2004, 22:16:00 poslijepodne »

A za pogreb imaš stari dobri zahod. Kao što reee škrga :"Svi izljevi vode u ocean".

P.S. Samo nemoj da te dijete vidi, kao mene jedanput , pa me još dan danas zna pitati šta sam radio s ribom i gdje je.

Offline KRISTAL

• Punopravni član
smrt
« Odgovori #4 u: Rujan 06, 2004, 16:14:00 poslijepodne »
HEHEHE Kazi mu da je tata dosao po njega i odveo ga , ili ako se vec kuzi u te stvari , kupi slicnu ribicu i kaze da je se malo promjenio jer je puno jeo ... Ma vec ces se snaci , a ribicu naravno baci u WC...a kamo ces je drugo osim ako ne mislis da joj pravis sahranu
RIBA RIBI GRIZE REP

Offline maelle

• Novi član
  • *
smrt
« Odgovori #5 u: Rujan 06, 2004, 21:55:00 poslijepodne »

ovak stvari stoje za sada, prvo kad je došao zamjenio ga je s jednom drugom. ja sva sretna, smijuljim se kak sam se izvukla, super super i baš kad sam mislila da je mojim mukama kraj išao je još jednom pogledati svog "nemu" ali ga nigdje nije mogao naai!!! pa sam ja, onak nabrzaka, rekla da se sigurno odmara negdje u bilju... ima popodnevnu siestu riba... to je prošlo. sad ga vea 2 dana pripremam kak je nemo bubani, baš se ne osjeaa naj....bla bla bla, došel bu mi za dan dva (moj neaak), pa bum mu rekla da je nemo odplival svoje. nekak mi je glupo muljta malom, mislim da klinci ipak bolje podnose einjenicu smrti nego mi... nadam seno u svakom slueaju hvala na savjetima, a drugi tjedan bum s njim otišla u potragu za novim nemom

Offline For_life

• Punopravni član
smrt
« Odgovori #6 u: Rujan 07, 2004, 15:39:00 poslijepodne »
a koja je to uopce vrsta ribe bila u pitanju?
Grad od milijardu bendova-Grad na na Rječini