Akvarij nije nov - star je vea1/2 god (put je naravno bio standardan - kugla, 20 l, 50 l i konaeno 120 l). Ovaj zadnjinapravljen je 99 % prema savjetima iz vašeg (našeg) foruma - hvala, savjeti su stvarno super i sve se može naueiti. Dakle, nakon relativne ?žungle (godišnji) klasieno promjenjen dio vode (odstajala preko noai tretirana aquasafeom. Unutarnji filter Juwel (spužve isprane u promijenjenoj vodi), biljke sre?ene i t.d. Obieno sevoda razbistri nakon 4-6 sati. No ono što mi se nikad nije dogodilo i zabrinjava je da se 90 % riba drži površine. Sjeaam se mutno (kao što mi je sada i voda u akv.)da sam proeitao na nekom od foruma - nedostatak kisika možda - imam i vanjsku malu pumpu koja pumpa nešto sitnih mjehuriaa - ona desetak cm dugaeka cjeveica na dnu. Post je malo zbrkan ali šta je tu je.

. Dali treba dodati još kisika. Do sada mi se einilo da taj sistem (i funkcionalno i vizualno) savršeno funkcionira.Unaprijed hvala.
Skoro sam zaboravil, namnožilo se malih pužiaa bezbroj,za dvije debele botie macracantha oeito previše. Na jueerašnjukuhanu mrkvu do danas se uopae nisu polovili.