Srpanj 19, 2025, 18:59:46 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Kamen  (Posjeta: 1524 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Antimon

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
    • www.minigo.info
Kamen
« u: Rujan 01, 2004, 19:33:00 poslijepodne »

Ajde, molim Vas komentirajte ovo sa www.ciklidi.com baš imam lipih stina ali me je strah stavit ih unutra. (držim samo malawi ciklide)

Kamenje
Na red dolazi kamenje. U literaturi piše da se ne smije stavljati kamenje vapnenaekog podrijetla, jer se otapa u vodi i šteti ribama.
Kod ciklida to nije slueaj, slobodno im stavite kamen koji vam se svi?a i ne brinite njima to neae smetati. Ciklidi kao i druge ribe obožavaju rupe kroz koje se mogu provlaeiti, sakrivati. Ako na?ete na takav kamen to je za ciklida idealno. Naravno kao i sve drugo što stavljate u akvarij, prvo ga dobro prokuhajte.

Offline cichlid

• Punopravni član
Kamen
« Odgovori #1 u: Rujan 01, 2004, 20:05:00 poslijepodne »

vapnenaeki kamen digne tvrdoau vodi i to ribi ne šteti--ciklidu--što se tiae prokuhavanja to ti stvarno ne treba puno posla za ništa ,uzmi za poljevanje avjeaa onu špric kantu nali unutra vruae vode i stavi unutra u vodu alkohola ,preli stjenje sa tim, poslje isto tako isperi u par voda i to ti je to .ja ,neaeš vjerovat u životu svome ništa nisam iskuhavao ,neki kuhaju aak i pjesak.nepotredno gubljenje vremena..opreza nikad dosta ali stvarno ,po mom iskustvu a imam ga ,nepotrebno..rupe ,--imam sam takav kamen ,ali me nije baš oduševio,najbolje je od ploaa , plosnatog kamena napravit prolaze i tunele,stzavit au sliku pa aeš vidjeti--.dobro je staviti BATUDU to je okrugli kamen i riba se na njemu nemože oštetiti dok na tim razno raznim stjenama može.,onda dolazi do infgekcija rana itd..-samo od batude ,pošto je okrugla teško ju je složiti ,ali napravi se i to..

Offline cichlid

• Punopravni član
Kamen
« Odgovori #2 u: Rujan 01, 2004, 20:23:00 poslijepodne »

Offline cichlid

• Punopravni član
Kamen
« Odgovori #3 u: Rujan 01, 2004, 20:25:00 poslijepodne »
to ti je otprilike taj kamen,ploaast i sa njim možeš eudo napravit i složit,malo ga je teže naai --onaj pravi--ali isplati se .

Offline Antimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
    • www.minigo.info
Kamen
« Odgovori #4 u: Rujan 02, 2004, 21:55:00 poslijepodne »

znaei nema frke koje je vrste kamen....

tosu prave ribe, svakim danom me sve više oduševljavaju

Offline schox

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
Kamen
« Odgovori #5 u: Rujan 02, 2004, 22:16:00 poslijepodne »
Kaj si opet preure?ivao , jeb.. ajde da je 100 litara ali 400 pa svaki tjedan.