Bilo je malo problema s temperaturom kada je krenuo toplinski val, a klima još nije bila u pogonu. Doseglo je 32 stupnja s time da nije bio uključen ventilator s stražnje strane poklopca. Kada sam ga uključio, sve se stabiliziralo na cca 25-27 stupnjeva s tume da onda hlapi cca 2 litre na dan. Eksperimentirao sam i bez ventilatora, ali kada klima radi, i bilo je ok budući je max točno ispod klime tj. u najhladnijem dijelu stana.
Inače sam ful zadovoljan. Stvar radi ok, sistem je riješen vrlo detaljno, od priključaka pa dalje. Imaš prekidače za svaku komponentu tak da ne moram razmišljati koju pumpu gasim itd. Skimer fino radi i nije previše bučan, a uz dodatak kineskinje od 3500l/h cirkulacije je predobra i svaki kut fino leluja. Ne visi ti sto žica uokolo, poklopac se fino da preklopiti na prednjoj trećini što je JAKO praktično kada radiš samo male prepravke pod ful svjetlom, a i može pomoći hlađenju ako ga otvoriš skupa s poklopcem kvazi sumpa straga gdje je skimer.
Po meni, ako ti se ne da zajebavati s sumpovima, uštimavanjem pumpi i koječeg drugog, a i nemaš previše mjesta ovo je stvarno ok plug and play nano reef rješenje. Ne znam kako bi to radilo u slučaju da se odlučiš na zahtjevnije koralje, ali meni to i nije greda jer me ovo šareno i mekano u trenutku ful zadovoljava.