Prije svega pozdrav svima ovdje, forum vam je jako dobar, i sto je vaznije koristan! neka takav i ostane

Htio sam pitati za savjet;
mislim sloziti nano akvarij (do 30 litara) ali bih ga ugradio, sto znaci da mu se moze pristupiti samo sa jedne strane. Naravno da cu ostaviti prostor da se moze u popunosti vaditi iz "rupe",za generalke i slicne stvari,ali nije ga prakticno svaki tjedan cupati van. No zato sam se prije same izrade htio raspitati o samoj prakticnosti istoga.
Da li je bolje uopce ne raditi takvo sto, nego se patiti kasnije za vrijeme ciscenja i svega potrebnog sa ovakvim akvarijem?
Da imam bolje mogucnosti, ja bi ga napravio na vlastitom stalku ,ali stvarno nemam gdje. Ovako bi ga napravio po mjeri za jednu rupu u ormaru, u kojoj je sad polica koja mi nicemu ne sluzi, koju bi izvadio i smjestio malisu.
I jos nesto, koji nacin filtracije se najvise preporuca za tako male akvarije? Hang on mi djeluje kao najbolji izbor,ali bi mi filter onda morao visjeti na stranici sa koje gledam u akvrij...
Inace, svjestan sam tezine odrzavanje nano akvarija,no nisam u mogucnosti napraviti veci, ali zato bih jedan duzi rok ga i drzao samo kao biljni, malo ekpserimentirao i ucio do stavljanja eventualno kakvog mini jata unutra

Hvala na sugestijama