Srpanj 31, 2025, 17:47:06 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Turska puna pirana  (Posjeta: 3038 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aleksandra

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Turska puna pirana
« u: Kolovoz 27, 2004, 10:12:00 prijepodne »
ljudi bokia.dugo nisam bila na stranici,pa znate godišnji.bila sam u Turskoj u Antalyi.neeete vjerovati u svakom haremu u starom gradu je akvarij od cirka 300l pa na dalje sa ogromnim primjercima pirana i još nekih podvrsta morskih psina koje nikada nisam vidjela.isto tako i neki restorani sa ribljim specijalitetima imaju svakakvih riba,najviše me zaeudili to što su im akvariji kristalno eisti,sa malo pijeska i bez biljaka,neka pozadina kamena ne na papiru.uglavno fantastiano..

Offline Irusnjak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Turska puna pirana
« Odgovori #1 u: Kolovoz 27, 2004, 10:13:00 prijepodne »
A ti si bila dio harema!?  

P.S. Mislila si na hram ili što?!

Offline aleksandra

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #2 u: Kolovoz 27, 2004, 10:33:00 prijepodne »
irusnjak nemoj me! meni bi treba harem muških,jedan do dva ttttt.jedan pegla ,drugi kuha itd.to su nemrem se sjetiti naziva,tamo gdje su obitavale žene od age i gdje su se lalalala,e pa sad si ti to zamisli,a jel bi mogao a da te pirane gledaju?

Offline Irusnjak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Turska puna pirana
« Odgovori #3 u: Kolovoz 27, 2004, 10:46:00 prijepodne »
Burna reakcija Aleksandra, ti si bila u Turskoj pa valjda ti znaš? Sestriena mi je bila na Kreti,a moj izbor je Mikonos, makar je upitno da li ae se to ikada ostvariti... Sigurno si se lijepo provela? Imaš kakvu slikicu da podijeliš to s nama?

Offline aleksandra

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #4 u: Kolovoz 27, 2004, 10:52:00 prijepodne »
imam nešto slika,samo još nisam stigla ih pregledati kako su ispale poslije EFES plsa i nergile možda su mi ruke drhtale,daj mi reci zaboravila sam kako da ih pošaljem ?

Offline vulture

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #5 u: Kolovoz 27, 2004, 11:23:00 prijepodne »

klik na image upload i browse po kompu

Slike nesmiju biti veae od 200 kb, dakle moraš ih risajzat

Offline Buggy

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #6 u: Kolovoz 27, 2004, 22:24:00 poslijepodne »

Potvr?ujem Aleksandrine navode.Ja sam bio u Anatolii-Cappadoccii toenije u Ankari.Krenuo pun predrasuda a vratio se oduševljen.Svaka veaa robna kuaa,odmorišta uz cestu s dpbrom hranom i sl. imaju bazeneiae s ribicama.Kao da je to nekakav kult,a mislim da turci kažu da im to donosi sreau.Fantastiene su oeuvane katakombe gdje su se krili kršaani od inkvizicije u srcu Turske.To su gradovi pod zemljom s krasnim freskama.Ulaze su štitili višetonski kamenovi s lakim mehanizmom zatvaranja.Pošto je cijela regija od eruptivnih stijena koje se lako dube poput siporexa imate dojam kao da ste na mjesecu kad se to poene prelivat pod zrakama sunca.Evo vam jedne fotke iz "Doline golubova" da naši ministri poljoprivrede kako su siromašnu zemlju ?ubrili dragocjenim ptiejim izmetom eineai u tim stijenama eudesne rupe za njihova staništa s milionima rupa a zatim vrijedno skupljajuai i veruai se po stijenama gnojili ono malo plodne zemlje...

Sve su ribe jednake ali su neke jednakije od drugih...

Offline Buggy

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #7 u: Kolovoz 27, 2004, 22:29:00 poslijepodne »
Da još Alexandra pusti ti EFES PILS jesi li ti kušala LOWE Milch iliti tursku rakiju koja se dodavanjem vode boji u bijelo i sliei mlijeku?Sliei jer udara u glavušu nakon eašice-dvi?

Offline chubby

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #8 u: Kolovoz 28, 2004, 18:18:00 poslijepodne »

hehehe ... malo sjevernije od sela goreme (u kapadokiji) iza "crvene doline" sam sjedio sa Ekrimom pusio hasis i pio efes, on je cekao turiste da im nesto proda, a ja ubijao dane i planirao put dalje(taman sam dosao iz koniye, pa reko da se malo i odmorim), svidja mi se njihov mentalitet - Ekrim kaze- " ju pej nating ... ju ar maj frend" i jos me odveze iz planina u selo ...

...u Istambulu je bilo jos bolje,jednom prilikompojedem ja i popijem u retorancicu, reko ajd da platim, dam covjeku pare, a on pita "ver ar ju from?" , a sta sad ... necu lagat "Hrvatistan"-odgovorim. evo njega za minutu do mog stola, vraca mi pola para i kaze "hrvatistan ... bulgaristan ... veri pur kantri"

I ZATO VOLIM HRVATSKU!!!

Offline Buggy

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #9 u: Kolovoz 28, 2004, 21:11:00 poslijepodne »
Turska je fantazija za turizam,nisu tamo švabe džaba uložili tolike novce.Da još su famozna i jezera soli,dodješ lijepo bagerom i sipaš sol,jedino kad nadodju vode onda je to žitka gusta masa.Chubby arkadašjesi li vidio one bektashe ili tako nekako gdje su kršaanstvo,islam i Davidova zvijezda jedno a svatko tko do?e ne ode gladan ni bos.Tu je u stazi kud se hoda sahranjen utemeljitelj eija je to bila izrieita želja-kako bi ljudi hodali po njemu...a klopa da se ne priea i vrlo su ljubazni i gostoljubivi...

Offline aleksandra

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #10 u: Kolovoz 30, 2004, 09:36:00 prijepodne »
Buggy,probala sam LOWE milch,i to na turskoj noei gdje nam je cuga bila ?abalesku,prvo eistu,kao da su jeod bronhija napravli ubila sam dvije onda sam razrijedila s vodom pa poslije biru.beton lueko.moš si misliti trbušne kad sam razvalila,eak sam na stej?u eagala sa tureinom tranzvestitom.e Turkay! kad na?em vremena da risajzam slike šaljem!

Offline aleksandra

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #11 u: Kolovoz 30, 2004, 09:41:00 prijepodne »
chubby.a kaj misliš da si još žensko rasna plavuša i još dvije takve... nama su se turci skoro pa klanjali!dobile smo kaj god smo zaželjele.od krpica ?in?i,više sam od njih saznala nego na povijesti u školi. A tek koju muziku slušaju ma razvaljotka živio TARKN.

Offline chubby

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #12 u: Kolovoz 30, 2004, 12:15:00 poslijepodne »

hahaha ... nemoj rec da jos uvijek vrte tarkana ... a vjerojatno ima neke nove hitove. Jeste bile u Taksimu po noci? kolko sam skuzio slabo se oni drpaju, valjda im njihove zene ne daju... ne znam ... ja sam tamo vise cugao ...

bubby-di su tocno ti bektasi?

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
Turska puna pirana
« Odgovori #13 u: Kolovoz 30, 2004, 12:26:00 poslijepodne »

bubby...

ovaj aleks...vidim da si se fino ti provela...

Offline perinjo

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #14 u: Kolovoz 30, 2004, 14:33:00 poslijepodne »
gad dem, daj dosta s tim turskim earobiranjem, do?e mi da odmah odem tamo...
ja sam brijao otiai u Greku iduae ljeto, ali koliko vidim sve se više napaljujem na Tursku pa se ne bi zaeudio da odem i tamo... a pogotovo kad eujem da sve vrvi od dobre klope, cuge i naravno akvarijaaaaa
ajmo odmaaaaaaaaaaaaa
...I´m learning all about my life by looking through her eyes...

Offline aleksandra

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #15 u: Kolovoz 30, 2004, 14:40:00 poslijepodne »
Citat: chubby

hahaha ... nemoj rec da jos uvijek vrte tarkana ... a vjerojatno ima neke nove hitove. Jeste bile u Taksimu po noci? kolko sam skuzio slabo se oni drpaju, valjda im njihove zene ne daju... ne znam ... ja sam tamo vise cugao ...

bubby-di su tocno ti bektasi?
vrte tarkana,nekog tanka i još par njihovih, spotovi su im mrak.cd-i su se kupovali na veliko za sitne pare.nisam bila u Taksimu .nismo stigli sve obiai.

Offline aleksandra

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #16 u: Kolovoz 30, 2004, 14:45:00 poslijepodne »
Citat: Stina

bubby...

ovaj aleks...vidim da si se fino ti provela...
daprovela,sedila sam samo dok sam jela i nešto malo spavala.tamo je život.kaj ti znaai bubby?

Offline Max!!

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #17 u: Kolovoz 30, 2004, 15:17:00 poslijepodne »

Super provod eini se, Turska je fakat zakon ništa dajmo Vedranu prijedlog okupljanje u Turskoj
Bolje ja nego neki stranac!!

Offline chubby

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #18 u: Kolovoz 30, 2004, 20:00:00 poslijepodne »

ma to sam se ja zaj... pa napiso bubby umjesto buggy

sorry

perinjo- grcka je puno skuplja od turske, ako oces jest i pit bolje odi u tursku ... a i na svakoj cesmi moze ladne vode da se napijes ... badava

Offline Buggy

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #19 u: Kolovoz 30, 2004, 23:23:00 poslijepodne »
Alexandra,onaj bronhi okus je od biljke Anis.Da jedino eega ima više od ribica su biste ATATURKA oca nacije.Eovjeee kakvi Tito svaka ustanova ima njegovu bistu a i tornjevi im se zovu Atatoranj,bio sam u jednom takvom na eijem je vrhu restoran i visok je oko 150 m-sliei onom u Munchenu i okreae se pa gledaš cijeli grad.Mauzolej Ataturka je prva liga i to treba vidjet,a voštana figura u prirodnoj velieini je ko živa.Da sam imao nožia nagrecao bi zidove iznad odra jer su optoeeni zlatom i dijamantima.Ataturk je božanstvo tamo jer je uveo reforme a ženama dao sva prava...Ankara je strava,5 milioneiaa ljudi,a turkinje su ljepše od turaka koji su maleni i nekako ko Romi.Turkinje su malkice zdepaste ali one malkice kose oei i vatra u njima...brrrr....ekipo nemojte k nosatim grkinjama pravac Turkai...

Offline perinjo

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #20 u: Kolovoz 31, 2004, 11:50:00 prijepodne »
tooo moomciiiiiiiiii
ideeeeeemoooooooo na Turkinje......

Offline rott

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb,Dubrava
Turska puna pirana
« Odgovori #21 u: Rujan 01, 2004, 16:40:00 poslijepodne »
he he,dobri ste,al fakat je tamo do j...žderila kolko oaeš a i nose te na dlanu,ija se napaljujem da odem tamo,ali bi volio jednog dana na nil!
Donja Dubrava/ZGB/Hrvatska

Offline perinjo

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #22 u: Rujan 03, 2004, 13:51:00 poslijepodne »
i zadnja dva dana slušam frendicu kak joj je bilo jeb... na Krfu ,veli totalni mraaak...
pa ´ko ae doeekat iduae ljeto, ne vjerujem, poludit au

Offline chubby

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #23 u: Rujan 03, 2004, 18:41:00 poslijepodne »
ma problem sa nasim narodom je sto stalno zivi u nekim planovima ... realizacija nula

Offline perinjo

• Punopravni član
Turska puna pirana
« Odgovori #24 u: Rujan 04, 2004, 11:29:00 prijepodne »
da, prilieno istinito......ma ja au se jedan dan samo probudit, popit nescafe i zapalit za tursku, greku ili kam vea...