Nakon bezuspješnih pokušaja sa online duæanom iz Singapura, odluèih se probati još jednom, ali ovaj put s europljanima. Na site-u
Practical Fishkeeping nađoh link i dobre review-e za online shop
Java Plant i šta kažu Englezi, "i decided to give it a go"

. Narudžbe primaju do èetvrtka poslijepodne i faksiraju u Maleziju, odakle im sa uzgajališta odmah drugi dan avionom prebacuju u Manchester. Tamo ih ekipa sortira, pregledava i priprema za slanje prema kupcima. Ima na stranici opisan cijeli proces.
Ja sam oèekivao da æu èekati i 20-ak dana, no jutros zovu iz pošte da imaju paket za mene. Kroz san, žena je skužila da zovu iz Peveca za neku dostavu, pa sam pomislio možda su moji na poslu naruèili kakav namještaj i sad mene zovu doma opet. No, eto za 15 min, èuje se zvono, ja u pidžami otvaram, a mladi gospodin iz pošte mi uruèuje paket na kojem odmah primjeæujem da je putovao avionom. Razbudio sam se u tili èas i odmah po fotiæ da dokumentiram za naš forum. Šta reæi, biljke su došle u roku 7 dana, sve odlièno zapakirano, sve u odliènom stanju

, a neka slike govore za sebe:

TRebam li dodati da imaju odličan izbor i odlične cijene, a posebno obratite pažnju na komplete biljaka gdje možete dobiti i 15 raznih biljaka u 5 primjeraka za 85 kuna, savršeno! Možete naručiti i mother plant biljke.

.
Edited by: Vorka