Kolovoz 03, 2025, 01:02:30 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Bolesna!!!  (Posjeta: 3566 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Domagoj22

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
Bolesna!!!
« Odgovori #25 u: Ožujak 12, 2008, 09:14:00 prijepodne »

Danas ću vidjeti kakava je situacija pa ako se pogoršalo onda stvarno moram nekaj napraviti jer ovako nemože biti,a primjetio sam da su se stvari malo stabilizirale,jer nisam primjetio više niti jednu ribicu sa problemom,a i one koje su imale ko da im se oteklina smenjila,a i počele su normalno plivati i širiti peraje tako da budem vidio kako bude sve išlo!Možda ipak neće trebati ništa poduzimati!Hvala svima na pomoći!

Da imam doma od Tetre FungiStop dali bi to moglo pomoći ubuduće,nedaj bože ali da znam!?
Zagreb(Črnomerec)-Zaprešić

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
Bolesna!!!
« Odgovori #26 u: Ožujak 12, 2008, 16:57:00 poslijepodne »
Neznam bas od kolike smo ti pomoci kada nista nisi poduzeo. Koliko shvacam ribe su jos u zajednickom akvariju i ne ljece se. Cekanje da bolest sama prodje nikada nije upalilo. Ako je rijec o bakterijskoj upali kako sumnjam FungiStop nece nista napraviti, osim mozda sprijeciti sekundarne infekcije. Tj. ako ih ribe dozive.

Najgore sto, posto nemozes biti siguran sto im je tocno, mozda se ta bolest siri na druge ribe i na kraju budes imao pun akvarij mrtvih riba. Cak i da ne uspijes spasiti bolesne ribe, odvajanjem si mozda spasio preostale.
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline Domagoj22

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
Bolesna!!!
« Odgovori #27 u: Ožujak 13, 2008, 07:56:00 prijepodne »

Promjenio sam dio vode i izvadio sam aktivni ugljen iz filtera,a ribica koja je imala naotečeno oko više nema i više se ne skriva,normalno jede,tako da nisam nikakav lijek stavljao,a ako bude potrebno staviti ću ga,a pošto za sada nije potrebno nema smisla ubacivati neki lijek!Možda je bio problem u vodi i sada se stanje stabiliziralo!
Zagreb(Črnomerec)-Zaprešić