Nemogu se nikako složiti s tobom, jednostavno mi to nema smisla jer zaključuješ neke stvari, a neznaš ništa na kraju o njima. (slike su stavljene starije, i novih koralja uopće nije bilo na slikama - zato nemoj forsirat priče...)
Isto tako ja zaključujem o tvom akvariju, a na kraju neam pojma šta je unutra koliko i kada je stavljeno.
Nije ovo nikakvo prepucavanje da se razumijemo, ja zbilja priznajem da neam pojma koliko ti dugo imaš neke koralje.
živ ti bio i tvoj reef, kako se veli - happy reefing
Zbilja mislim da izgleda ovako atraktivno, baš me veseli vidit ove već sad ogromne plate akropore za godinu dana, neki tvrde da masivno ugibaju akropore iz prirode, ja se ne slažem, ja tvrdim da žive ako im daš dobre uvijete, vjerujem da ćeš im ti dat dobre uvijete!
No da te pitam par konkretnih pitanja što mene interesiraju...
Ove plate akropore tankih grana kao ona "tricolor" su deepwater ili ne?
Da li si dobio sa njima i one simbiont rakove i ako da, jesi li ih vadio van, naletio sam na jednog kod sebe doma pa neznam jel bad guy ili good gay...?
Ona plava/lila/lavanda Goniopooooooraa (hvala Mario!

) što si mi ju poslao je ful velika i krasna i stavio sam je treći dan na sam vrh akvarija, odma do nekih akropora, i tek onda sam vidio njenu ekspanziju polipa... mislio sam da će bit 10cm veliki polipi, a oni samo cca 4-5cm... jesu i kod tebe toliki ili su duži?
Hraniš li ih čime ili samo more naturale?
tnx na odgovorima, kad stigneš...