Nakon malo racunanja i zbrajanja budjeta svatio sam ja da bi mogao otici u austriju po akvarij odoh tamo kada gle veliki popust na akvarijima od 300L, normalno pogledam djep i vidim da nemam dostaeurica sa sobom(Bila je subota) "Nista ja rekoh doci cu u ponedeljak" i tako ja nebudi ljen u ponedeljak se rano dignuo i zapalio ponovo u austriju po mog 300 Litrasa.
Nakon sto sam ga kupio i ljepo sa srecom prosao granicu (Nisam platio carinu Hvala bogu

) dopeljao kuci otisao sam na more, kada sam se vratio s mora poceo sam slagati 300L. Nakon skoro 4 dana uspio sam ga napuniti vodom ljudi moji kako taj RO. aparat sporo toci skorom sam poludio(ali trud se isplatio)...
Eto danas sam stavio prvu biljkicu samo tako jer je nisam imao gdje staviti, kroz sljedecih par dana mislim ga urediti cijeloga moram jos staviti panj i hrpu bilja pacemo tekar ribe (normalno ciklide ali juznoamericke) mislim ici na ove ribe
Symphysodon aequifasciata (diskusi) i Pterophyllum scalare (skalare)normalno da ce unutra ici i Ancitrusi (kada mi akvari dozreli), i razne vrste
Corydorasa... a ako budem imao srece stavio bi i kojeg ramireza
Eto toliko za sada evo malo slicica.