Srpanj 27, 2025, 17:44:10 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Ceska hrana_JEFTINO, a kvaliteta?  (Posjeta: 958 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Frano_Zapresic

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Ceska hrana_JEFTINO, a kvaliteta?
« u: Kolovoz 18, 2004, 21:53:00 poslijepodne »

Zanima me dali je netko cuo za hranu i sredstva za akvaristiku koje proizvodi Ceska firma "Dajana PET".naime jeftini su skoro od 30 do 50 posto pa ponegdje i duplo od slicnih Serinih ili Tetrinih proizvoda pa me zanima o cemu je ric i ako netko ima iskustva sa tim proizvodjacem i njihovim proizvodima..........

evo npr..."moskyt" delicija kosta 16 kn, a tubifex kosta 15 kn............pripravak za vodu......tipa aquasafe....8 kn..........

MOTO: nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari...........vridi li to i u ovom slucaju..........
Zapresic / Hrvatska

Offline Fauna

• Punopravni član
    • http://www.beke.co.nz/index.php
« Odgovori #1 u: Kolovoz 18, 2004, 22:17:00 poslijepodne »

Vidis ,prijatelju po neki putima tu istine, a ima i toga da ne mora da bude uvek tako.Primer:

Kod nas u (S.i CG.) ima jedna firma koja proizvodi lisnatu hranu za akvarijumske ribe po znatno nizim cenama od recimo jedneveoma poznateNemacke firme(necu da navodim koja je to veoma poznata firma).

U cemu je caka?

Pa u tome sto je covek koji dugo godina radio bas u toj Nemackojfirmi, preneo tehnologiju pravljenja takve hrane kod nas i zapoceo uspesan biznis. Ne bihhteo dagovorimo kojoj je konkretno firmi rec, da je ne reklamiram na ovaj nacin, ali bih hteo da kazem da moze i kvalitet da se dobijepo nizim cenama. Samo da napomenem da je sastav i kvalitet lisnate hrane potpuno isti u obe te firme, samo je razlicit naziv hrane.

Offline ZEC

• Punopravni član
    • http://htnet.hr
« Odgovori #2 u: Kolovoz 19, 2004, 22:51:00 poslijepodne »

Ja vec dugo imam neku Cesku hranu SAK-55 i puno je jeftinija i sasvim je ok a od te firme kupujem i zamrznute crve
Lipik - Pakrac / Hrvatska
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup

Offline Tomy

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Kolovoz 20, 2004, 07:45:00 prijepodne »

Imam i ja tu hranu SAK-55 i zadovoljan sam. Ribe je jedu bolje nego neku drugu hranu.

Koprivnica / Hrvatska