Pozdrav, ekipo.
Ko što reče naslov. Dobih akvarij na poklon. 54 l, sa grijačem i filterom i sve to. Vidio sam, piše fino tam u onom vodiču točno kaj i kak, al nekak mi je bolje ovak komunicirat s ljudima živima. Više se nauči. Na par foruma tak pišem i puno je bolje. Pa, ak vam je volja, pišite mi sve kaj bi mi moglo pomoć?
Za početak, imam ja par pitanja. Kolko sam skužil, prvo ide ona podloga u akvarij, pa na nju trave, pa šljunak. Budu onda te trave proklijale ili? Ili uopće ne treba trava, ima u toj podlozi, ili?? Drugo, zakaj mora biti stiropor ispod?? Radi ravnoće povriše ili propuštanja ili kaj? Treće, podlogu sam izrezal iz kutije, ok, štima. Još moram bočnu negdje nabavit jer mi je i bočna strana do zida, to budem isto moral nekak sredit. Budem sprintal s neta. No, uglavnom, ne da mi se lijepit podlogu jer je mislim mijenjat s vremena na vrijeme, pa sam uglavio je unutra u podolgu za akvarij. To je ok? ne bude staklo puklo?
Dobro, nakon kaj par tjedana odstoji to sve, koje i kakve ribice? Ne velike, da ih više stane. Živih boja, al kaj su čim manje osjetvljive i zahtjevne. I nemojte mi sad napisat porodicu neku, jer nemam pojma o ribama. Onak, točan naziv, to bi bilo super. Eto, tolko. Ak mi neko ima volje pomoć, raspišite se, narode.