Hmm... ovako citajuci postove dvoumio sam se da li da dam bilo kakav komentar. Mislim, sa jednoglasnom osudom malo mi lici na ono kao u staro doba u arenama"Kill"

Medjutim ,budimo iskreni i recimo sami sebi, koliko nas je pocelo bas sa takvim akvarijumima i kasnije sa vecim i vecim, pa cak i sa pravim odgajivacnicama. Nemojte pogresno da me razumete da podrzavam takav nacin drzanja akvarijumskih riba, nego zelim da kazem da tako mali akvarijumi imaju i neku ako smem da kazem,prednost. A prednost je mnogo velika ,jer velika vecina ljudi koja kupi tako maliakvarijum u 90%slucajeva kupuju vece akvarijume sa opremom! Ovo sto govorim , govorim iz licnog iskustva jer poznajem dosta takvih ljudi koji su bas od takvih malih akvarijuma poceli a ne ki su sada i veliki odgajivaci.

Pa, detetu roditelj kada kupi tako mali akvarijum da bi ga zadovoljio, kasnije on postaje veliki zaljubljenik akvaristike i preuzima odgovornostza njih.I u vecini slucajeva kupuje veci akvarijumsa opremom, postaje clan nekog akvaristickogforuma kako bi stekao neka pocetnicka iskustva..(neki ce sebe pronaci u ovome tekstu)
Jos nesto,koliko je vas videlo po kucnim dvoristima vezane pse sa lancima ili necim sl.? Da li znate da ni jedna rasa pasa nema potrebe da se veze i da je to veoma deprimirajuce za pse. Pas se drzi u box-u a ne na lancu cak je u nekim zemljama to i zabranjeno. Ali na zalost to se nepostuje i dan danas to mozemo videti na mnogim mestima u gradu,a narocito onim manjim mestima(selima). Da li je neko digao glas zbog toga?
Eto , ja samo toliko a vi sada navalite po meni..