Imam i ja rekord 60 i sve u svemu ok je akvarij, da se dosta iz njega izvuci...
istina da default oprema ima nedostataka... al malo igranja i da se napraviti solidan akvarij. Najveci nedostatak je rajsvjeta (dolazi sa jednom lampom) - al ja sam uspio u poklopac ugurat 3 lampe, mislim da ima negdi na forumu objasnjeno kako to izvesti.
Drugi nedostatak je (barem po meni) da su mi vec 2 pumpe za vodu otisle (prestane radit jeednostavno - srecom garancija je godinu dana i u oba slucaja mi se dogodilo unutar garancije)
na ostalo nemam neke bitne primjedbe

a sad za oko 700kn da razmislis neki DIY akvarij da se slozi?? mozda se za te novce da slozit i veca litraza (oko 100 lit bi bilo ideano za pocetak)
npr. u zoo vili sam pital za staklo (sastavljen akvarij, ali samo staklo) za 300 lit kosta 900 kn... sad za nekih 100 lit bi doslo mozda 200kn (treba provjerit) onda ti treba filter neki (vanjski po mogucnosti), grijac oko 100kn, poklopac od necega (plastike mozda) barem 3 lampe po cjeloj duzini poklopca...
evo samo ideja da se moze i tak napravit - ispadne kvalitetnije (barem znas od cega i kakvih "komponenti" je sastavljen akvaij) a i trebalo bi jeftinije ispast
al ako vam se neda zezat i zamarat s tim Rekord 60 je ok izbor za pocetak, al ako bude biljni akvarij - modifikacije rasjvete budu neizbjezne
Pozdrav!