A sto reci !!!
Neću sve ponavljati, nego samo nastaviti;
nakon ponovljenog tretmana sa JBL Spirohexol-om, koji je rijesio rupe u glavi, napao ih Ich uslijed pada imuniteta.
Promjena vode, i ubacivanje novog lijeka. Ja sam rijesio stvar sa JBL Punktol-om ( bio je vikend, a to sam imao doma, pa ...).
1. , 3. i 5. dan sam ubacivao dozu u akvarij.
Zatim promjena vode, i nakon 3 dana sam primjetio da se jos malo chešu u korijenje, pa sam ponovio postupak !!!
Opet promjena vode i filtracija, (ugljen, itd....).
Tijekom lijecenja samo prvih 2dana JBL Spirohexol-a nisu hranjeni, a sve ostale dane normalno.
Nakon lijecenja i filtracije dodajem JBL Atvitol (multivitamini) svaki dan po 10 kapi na 100L vode!!!
Evo tjedan dana je stanje za pozeliti !!!
Nadam se da ce se tako i odrzati, jer planiram ekipi dodati par komada.
Moram još i ovo reći; jedan je nazalost napusito ovaj svijet, ali dugo-dugo ga je nešt mućilo, i nisam uspio shvatiti što, a ovo je bilo oćigledno previše za njega.
Naime, vec godinu dana nije bas blistao, pa je neko vrijeme i prestao jesti, i nakon cca. 6-7 tjedana je "posrao" sigurno 3cm nekakvu kukuljicu (ocigledno se zastopal). Nakon toga se preporodio, i ja se ponadao da je to, to, no medjutim opet je prestao jesti, i nakon 3tjedna ih je napala bolest gore opisana, i nazalost to nije izdrzao.
Edited by: Deoo