Evo mene...dosla mi iz zg danas sylvania Gro-lux i mogu reci da aq sad izgleda puno bolje :-)
oni barbusi su manijaci!!ostalo ih je 4 (jednog najmanjeg su ubili), poceli su guppyima jesti peraje, pojeli su cijelu vodenu kugu a taman se jadnica ljepo pocela siriti...

u medjuvremenu bilo je napada crne koncaste cupave alge, i neke travnate zelene...na staklu sam se zelene rjesila tako sto sam po danu iskljucila svetlo na par sati i krepala je...na pozadini je ostala, al je necu micati jer daje neki travnati stih(oko 1-1,5cm je duga)...

bilje raste fenomenalno, a cini mi se da je buknulo kad sam uvela CO2 i tekuce gnojivo od tetre...jucer je bilo sisanje, pa malko oko filtera izgleda ocerupano

anubius i microsorum p sam pocela razmnozavati

-btw zanima me dal sa tigrastim barbusima (Puntius tetrazona) mogu ici rasbore( Trigonostigma espei )?? dal ce im barbusi pojesti peraje??
inace barbusi su skoro udvostrucili svoju velicinu i jedu ko blesavi, nikad im dosta...

GUPPYJI 5KOM (2M+3Z) SE POKLANJAJU ZA NJIHOVU DOBROBIT, ko oce i ima uvjete nek se javi cim prije dok nisu ostali skroz bez peraja-za sad su samo rubovi otisli..na prethodnim stranama imaju njihove slike...
a jesam se raspisala...evo novih slika...