Eh ,šta da reknem.Pa izdvojio sam tvoju rečenicu,koja se odnosi na ribe,ipak to je forum o ribama,detalnije o ciklidima.Sad ti zadovoljan sa odgovorom ili ne,opet je to tvoj stav,pa ajde iznosi ti svoju teoriju.
Sad opetna tvoje zadnje pitanje mogu ti dati...teoriju.Naime grupa ihtiologa is SAD več dugo traži pretka ciklida no nikako jim ga još nije uspjelo pronači,mada ciklidi su nastali iz morskih riba,pa su prilikom ostale zarobljene u tim jezerima i one su se morale ,htjeti ne htjeti,polako adaptirati i na nove uslove i na novu ishranu....ali to je opet jedna od teorija.
Ali sad onako malo lično.Ja sam ono što si ti citirao,napisao u nekoj dobroj veri,ne da bih omalovažavao tvoj stav ili te vrijedao,nego onako,jer smo o tom več puno pisali.
i još nešto ako misliš da sam te stvarno uvredio,eto pišeš administratoru,objasniš mu šta te muči i...,gledaj Korni,ja imam maltene 50 godina,ne znam koliko jih imaš ti,i čoveku u mojim godinama ni na kraj pameti ne padne ,da bih u mojim postovima bilo neko vredanje,jer mi je to bz.Pišem ti ja još na nekoliko foruma,pa otkad pišem,eto ti se se prvi našao,uvredjen sa moje strane.