Za one kojima se to ne cita - slijedi velika digresija od teme iliOT.
Mogu prihvatiti to sto sam nekome cudan jer su i meni mnogi cudni pa tako skupa zivimo u ovom svijetu cudaka. Biti drugaciji nije nedostatak, barem ne bi trebao bitiu 21. st.
Nadalje drago mi je ako mi se smijespa to ima pozitivan ucinak na tvoje zdravlje. To dal buba glava, ilise radi ozlostavljaju mogao bi pitati svakoga tko tinije po ukusupa cu zato preskociti i ja tebe necu to isto pitati.
Prihvatit cu i to dam sam "lik" samo zatoda ta forumaska dosada ipak ne zavlada pored drugih "zanimljivih" tipova koji se uvijek i apsolutno bez kritike slazu sa svime sto netko od odgovornih za forum napise.
No ono sto ne razumijem i ne mogu prihvatiti jest da postoji nekakva opca hajka na mene od strane vas veterana i velikana ovog foruma. Znam da ste ekiposi i da padobranci u tom slucaju uvijek izvise, ali ne kuzim zasto si sad tu izdvojio moj post, a nekoliko ljudi prije mene, koji su i zapoceli ovu temu i iznose ista stajalista, si zaobisao u svom komentaru.
Sto se baniranja tice tu zbilja mozes raditi sto godte volja, ionako smo svi na tvom teritoriju, pa ako ti ne shmekam- makni me. Samote pitam gdje sam ja to nekog psovao, uvrijedio, ili zlostavljao forum za privatne potrebe? Radim sve sto jedan forum dopusta: pitam, kritiziram, prihvacam, iznosim stavove, odgovaram i trudim se biti kreativan, a ne nekome podoban. Pa prosudi.
Isprike sto je posve OT, ali ako V. to javno potice, ja samo odgovaram, a moglo je ici i na PP.