Srpanj 18, 2025, 23:33:19 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Novi setup,molim pomoć  (Posjeta: 1241 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Domagoj22

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
Novi setup,molim pomoć
« u: Siječanj 21, 2008, 08:11:00 prijepodne »

Malo sam razmišljao i mislim da ću svoj akvarij ćim zatopli malo preurediti!Imam Cayman 110,pa sam mislio napraviti Malawi Mix!E sada dali bi mi netko mogao po0moći malo oko nekih problema koji me malo muće i oko nekih stvari koje bi volio znati prije nego kaj ikaj budem radio,da nebi bilo nismo znali!

Evo konkretno me prvozanima kakva bi podloga bila najbolja za Malawi akvarij,kolika granulacija,jer sam vidio da neki imaju skroz sitni,a neki malo krupniji i krupniji pjesak,pa neznam kaj bi od toga bilo najbolje,znam da mogu staviti kamenje koje imam već,lijepo veliko kamenje,e sad me zanima dali bi se mogao ukombinirati i neki panj ili ne,biljke i tako!Hvala
Zagreb(Črnomerec)-Zaprešić

Offline TiTech

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
  • North & Central America
    • Akvarij.NET
Novi setup,molim pomoć
« Odgovori #1 u: Siječanj 21, 2008, 15:46:00 poslijepodne »
Ja bi svakako stavio samo sitni pjesak (ne preko 1mm graulacije) sivkaste ili smedjkaste boje ovisno sta ti se vise svidja i pase uz kamenje, te bez bilja i panjeva.

Offline Domagoj22

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
Novi setup,molim pomoć
« Odgovori #2 u: Siječanj 21, 2008, 15:52:00 poslijepodne »
Pa i meni se sviđa sitni pjesak,ali zašto ne panjevi i pokoja biljčica,jer malo će mi izgledati prazno samo sa kamenjem!
Zagreb(Črnomerec)-Zaprešić

Offline E&D

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
  • Davor Žerjav
    • http://www.fotodavor.com
Novi setup,molim pomoć
« Odgovori #3 u: Siječanj 21, 2008, 23:08:00 poslijepodne »
Da se napraviti setup i bez panja i bilja tako da izgleda dobro. Pogledaj na naslovnici članak Analiza aquascape ideja 2007 i TiTech-ov akvarij. Ajmo, malawi ciklidaši, pomognite čovjeku savjetima! Ja ne mogu - malawi mi je nepoznanica. Domagoj, daj postavi fotke kamenja koje imaš pa da ti se konkretnije može pomoći.