Srpanj 18, 2025, 22:01:31 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Eir na zlatnoj ribici  (Posjeta: 1148 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Risbo

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • www.fsb.hr/studrally
Eir na zlatnoj ribici
« u: Kolovoz 08, 2004, 23:40:00 poslijepodne »
bili smo na moru 3 tjedna i kad smo se vratili ovo smo nasli na zlatnoj ribici (sada bijeloj). Takve tvorbe se nalaze i u usnoj supljini. Zna li netko o cemu se radi? Molim brzi odgovor.
Risbo

Offline Xena

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
  • Ciklidić
Eir na zlatnoj ribici
« Odgovori #1 u: Kolovoz 09, 2004, 00:27:00 prijepodne »

Ovo na slici mi je poznato.Ne znam toeno od eega se pojavi ali znam posljedice tog eira.

Ista stvar se desila i mojoj zlatnoj i crvenkapici kad sam se vratila doma nakon mjesec dana.Kod mene je vjerojatno bio uzrok zmazana voda jer ih je moja baka previše hranila.I od toga se voda zamutila, pojavile su se dlakave alge, na ribicama takvi eirevi i ostale su bez boje.Stavila sam ih u karantenu stavila lijek protiv parazita i bakterija ali ništa nije pomoglo, one su

Kasnije sam eitala da se to lijeei antibioticima (ima negdje na forumu tema o tome) i još neeim,ali dosta teško.

Nadam se da aeš ti uspjeti.Javi.

Offline Risbo

• Punopravni član
    • www.fsb.hr/studrally
Eir na zlatnoj ribici
« Odgovori #2 u: Kolovoz 11, 2004, 12:41:00 poslijepodne »
Jel itko zna kako da to izlijeeim? Pa valjda netko nesto zna. Sad ribicu tretiram kombinacijom FMC-a i Geomicina (oksitetraciklin), ali nema poboljšanja ni nakon tri dana, eak mi se eini da je još gore. A eini mi se da ti eirevi smetaju da bi jeo (jer su na i u ustima), pa se bojim da ne umre od gladi, jer ništa ne jede. Jel ima neko kakvu ideju kako da ga nahranim (kapaljkom ili nekako)???
Risbo

Offline Risbo

• Punopravni član
    • www.fsb.hr/studrally
Eir na zlatnoj ribici
« Odgovori #3 u: Kolovoz 13, 2004, 16:49:00 poslijepodne »
Pa dobro jel ima nekoga na ovom forumu - dva odgovora u 4 dana. Inace eini mi se da bi ovo mogao biti možda nekakav tumor, jer uopae ne reagira na lijeeenje, a to eak i raste. Inaee je ribica živahna i kao da žica klopu, a ne jede. Eini mi se da je jako gladna i bojim se da ae umrijeti od gladi. Pomozite!!! Bar da znam što je.
Risbo

Offline Max....sz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Ex. Roštiljator
    • Max Juhasz - Photography
Eir na zlatnoj ribici
« Odgovori #4 u: Kolovoz 14, 2004, 00:08:00 prijepodne »
A sto da ti kazem (kad sam i ja teski pocetnik), doli da suosjecam s tobom a da imam vise znanja rado bih ti pomogao.

Ženski pokret je prava stvar, naročito ako je ritmičan.