Srpanj 30, 2025, 18:13:15 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: pravo prirodno...  (Posjeta: 1297 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Stina

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
pravo prirodno...
« u: Kolovoz 08, 2004, 14:30:00 poslijepodne »

Eto ljudi vratio se ja nakon 2 tjedna sa ljetovanja(iei eu još, al eovjek se treba malo i odmorit) i gledam stanje u akvarijima...

uglavnom u jedan sam prebacio sve ribe i koliko vidim odokativno sve su žive...

...no razlog zašto otvaram novu temu je.... u mrijesnom akvariju gdje su bile sajice koje sam nažalost prodao, izlegle se mladi...

...sad nisam opae imao hrane za njih, nit sam planirao optereeivat rodbinu s njima, ja sam ih pustio na milost i nemilost...

no da bi stvar bila još bolja izvadio sam grijae(bit ae visoke temp. mislio ja...), i filter jel mi je trebala zraena pumpa za glavni akvarij...

...napomenut eu samo da je temperatura padala do 15 stupnjeva prek noai i mama mi je u jednom od svojih raporta javila da tamo više ne plivaju punoglavci.... malo je pogriješila jer sam ja danas išao vidit i osim brdo algi, bilja i kukaca...u vodi sam uoeio dva poveaa punoglavca...juhhhuuuuuuuuuuuuu!

ljudi, bez filtera , bez grijaea, na tavanu koji nema neku toplinsku izolaciju, samo sa redovitim paljenjem/gašenjem svijetla(radi biljaka) preživio je minimalan broj ribica eak 17 dana!!!

...na meni je sad da ih odhranim do kraja...

Offline Fauna

• Punopravni član
    • http://www.beke.co.nz/index.php
pravo prirodno...
« Odgovori #1 u: Kolovoz 08, 2004, 14:39:00 poslijepodne »

Dobro ti nama dosao(he..he kako li si se proveo sa onim prirodnim lepotama na plazii devojkom?)

Nisi naveo koja se to riba izmrestila?

Offline chubby

• Punopravni član
pravo prirodno...
« Odgovori #2 u: Kolovoz 08, 2004, 18:49:00 poslijepodne »

takav sam ja slucaj davno imao sa zebricama, zapravo stavio sam ih u neki mali akvarij, i nakon nekog vremena ih vratio nazad u veliki. nakon par tjedana skuzim, onako u suncem obasjanom akvariju sa malo sodera i bilja plivaju dve male fluorescentno plave crtice ....sta je to, male neonke, pa sta, pa ko ...

eeeeee dok sam ja skuzio ..... bilo je to prije nekih skoro 10 godina .... moje prve ikrasice .... cisto slucajno

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
pravo prirodno...
« Odgovori #3 u: Kolovoz 08, 2004, 19:38:00 poslijepodne »

he he i ovo su moje prve ikrašice...to su sajice koje sam dobio od vukya i sada ih brojim samo 3 kom... sutra eu kupit sitniju hranu i poeet ih hranit... vjerojatno ee uginut od šoka kad vide klopu

sve polako i možda se nekaj i desi... inaee akvarij u kojem su je užasan...brdo bilja obraslo algama i truleži...katastrofa... al baš zbog biljaka i funkcionira...

Offline kukurjek2002

• Punopravni član
    • http://www.geocities.com/lighters_nice/
pravo prirodno...
« Odgovori #4 u: Kolovoz 08, 2004, 22:03:00 poslijepodne »
Dobro dosao kasper
Oh sto te volim joj

Offline maratonac

• Punopravni član
    • http://www.maraton.hr
pravo prirodno...
« Odgovori #5 u: Kolovoz 09, 2004, 09:10:00 prijepodne »

Priroda je puna iznena?enja.

Ako se mi ne umješamo, uglavnom ugodnih!
Split/Hrvatska
* Festina lente! *