glavni mama i tata multifasciatus.

Jegi...i ako netko zna točno koja je...pretpostavljam ona veeeeelika azijska...ali za sada ne raste, odnosno raste po veličini akvarij...sasvim je dovoljno velika da u akvarije nejde ništa veličine guppy-a, neonki, apistogramma i slično...

Nešto...zapadno afričko...hm...napišem kada se sjetim naziva-ženka.

jegi malo kuki-luki...

Slike su krvavo loše...ali pretpostavljam da s time i Jurupari ima problema, pa ne stavlja svoje ribice iz Urugvaja...naime...ne vole se slikati...boje se fotića do bola...ni listići, ni granule, ni smrznuti krvavi crvi...ništa ih nije moglo dovući moje divljake u bliži dio akvarija da ih poslikam, Apistogramma Commbrae, naravno, iz Urugvaja, i ovom prilikom se jaaaako zahvaljujem Jurupariu.

drugi dio akvarija s multićima...

Ženkica A. Commbrae, ali još do sada mi nije oporavila boju...iako normalno jede...nitko je ne napada....ne znam... ne znam kaj da joj još dam... Jurupari?? imaš ideju?

Par ramireza u bari na poslu.

Pandice, također u bari na poslu.

Jedan od 4 potomaka, bette koju mi je davno dao Kolonelo sipica, a koju sam ja njemu vratila jer nisam imala ambicija prema mrijestu betta.

još potomaka...

i još...

par mojih ramireza doma...

Tako da se vidi i da multići imaju zuuuubeee...ali ne grizu ko Brevisi...

ženka brevisa...ali ne mrijeste mi se zadnje vrijeme...ne znam kaj im je...

Nekane nađenabeba brevisa....

Kada mi je kolonelo donio bette...skoro su sve doživjele pomor...ovaj je preživio, u kotilici u bari s brevisima...ali u njoj nije mogao ostati tugo...pa je drugi dan dok sam bila na poslu iskoćio iz kotilice...divljak...i eto ga sada tu... ne da se taj uhvatiti...

i mužijak onog nećeg zapadno afričkog...njuega sam pred fotić samo s smrznutim crvima izvlekla...