Točno kak sam i predviđao,...neznam,...ovi anubiasi,neda mi ih se maknut jer su se tak lijepo razvili od 1-2 koja sam kupio prije 3-4 godine,milina mi je kak su čisti i kako rastu za razliku od akvarija sa afričkim ciklidima gdje su bili prije.Karlo tvoja ideja je bila i moja misao al jednostavno nemam i nemam gdje nabavit Microsorume.Inače zadnje vrijeme mi je to jedna od biljaka kaj su mi najdraže.Samo je problem kaj mi nikak ne rastu,..neznam u čemu je problem i zahtjevnije biljke su rasle al Microsorum nikak.Imam ovaj Windelov godinu dana pa nikak,...ima on masu novih listova al ništa u visinu i onak pravo da krene,...kolko naraste tolko i listovi pocrne i propadaju.Inače mahovina JE na svim panjevima i da muku sam mučio sa tim desnim kam ga stavit,a vidim da vam nepaše.Vidjet ču još malo mislim da neče bit loše kad ih mahovina sve obraste.Mislio sam na tu desnu stranu možda na sredinu između panjeva isto stavit neki Mikrosorum viši,...takav i mogu nabavit.E&D napred i je predviđena travica i ak se bolje pogleda vidi se eleocharis parvula koja je ostala u tragovima,mislim da če ona krenut sad,s njom nije tolki problem.A lampe ,...vidjet ču još malo,..i čuo sam da brilliant daje zelenu boju a ovdje bi trebalo bit i dosta crvenog,...lijeva strana skroz rotala a desna ak vidite iza anubiasa je niska još Ludwigia repens.Nije sad to neka ogromna rasvjeta pa na te 3 lampe neču šparat samo da se odlučim kaj da uzmem.Mislio sam u Tukanu uzet 2 te Brilliant pa negdje još jednu neku drugu,..jel bi 2 te lampe davale previše zelenu boju?