za postavljanje... Neznam koji je pocetnik ovako dobro poceo...
Mislim stvarno: podloga, napravljena uzbrdica, nema kica, pravo bilje, postavljeno dosta dobro (osim sto ovo svijetlo zeleno (pojma nemam sta je

) moglo biti grupirano...), sakriven filter, termometar nije naprijed...
Ma za nevjerovati za pocetnika... Si siguran da nisi bio akvarista u predhodnom zivotu? Ili si samo malo duze citao?
Za anubias: ovo nisko u sredini...
Prvo jednostavnije,živorotke;gupi moli,somiæi,neonke,a bum poslušal i savjete u Zoo centru
A sto se riba tice, neonke nemoj nikako donijeti na pocetku. One traze dobro zaciklirani akvarij. Negdje pise da se ne stavljaju u akvarije ispod 6 mjeseci... Ja sam svoje stavila poslije 3... Ali su prije toga prosle karantenu u vodi iz velikog...
A sto se slusanja savjeta tice... Hm... Ja bih to rekla ovako: cujes, kazes hvala i odes doma... Onda se opet po netu raspitas i opet dobro promislis... I onda SAM odlucis... Ali nikako na prvu loptu... Najcesce ljudi koji rade u shopovima znaju malo i krivo su informirani, a sem toga oni (najcesce) doma niti nemaju aq, pa nisam sigurna da znaju bilo sta iz osobnog iskustva... A najvise cijenimo upravo ljude koji pricaju iz osobnog iskustva...