Lipanj 08, 2025, 17:00:50 poslijepodneNajnoviji Član: mikxon

Autor Tema: Pitanje u vezi postave rasvjete na poklop  (Posjeta: 1205 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Area51

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Pitanje u vezi postave rasvjete na poklop
« u: Prosinac 17, 2007, 17:36:00 poslijepodne »

odlucio sma se napravit pokopac za svoj manji tj 30 l akvarij.ima mjesta z asamo jednu lampu pa cu staviti aqua star t8 od 14w.sad imam nekoliko pitanja,pokopac radim od iverice ili mozda sperploce zavisi sto nadjem na sufitu.muci me kako pricvrstiti grla na poklopac.postoje li kakvi gotovi nosaci.mislio sam izrezat onaj nosac od zavjesa u obliku slova L ,znate onu masku ili takvo nesto.ako je tko nasao bolje rijesenje neka javi,na ostalim postovim aja nisam nasao osim onih metalnih konstrukcija koje mi ne odgovaraju.drugo sto se tice prigusnice i startera njih mogu nac u stednoj zarulji?predpostavljam da stedna zarulj treba mat isto wati koliko i aquastarka.

ima li netko skicu kako sve spojit s prigusnicom iz stedne zarulje,gledao sam ostale postove,mozda grijesim ali ono su sve bili skice sa starterom i prigusnicom odvojeno
zna se tko igra najbolji vaterpolo...

Offline PretaHr

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Šumećani, Ivanić Grad
Pitanje u vezi postave rasvjete na poklop
« Odgovori #1 u: Prosinac 17, 2007, 17:50:00 poslijepodne »
Pozdrav, friski :)
za spajanje prigusnice imas opis na webu akvarija pod ostalo-uradi sam, pase ti elektronika od 15w sp.lampe nekih 10kn.- koje mozes uglavit u raz kutiju OG ( nadzbukna)
Iverica ce ti se pigat od kondenzata
ja sam za svoj poklopac uportijebio nosac za PMT cijevi (nekih kunu dvije kom, trebaju dva po cijevi) ili luster kleme umjesto grla i navukao zastitu za Sapa cijevi (cjenu neznam jer imam na poslu mislim da je isto nekih par kn) na svaki kraj, posto nitko drugi osim mene ne dira aq.
sav materijal mozes nabavit skoro u svakoj trg. el. materijala

Pozdrav

HR- Ivanić-Grad - Šumećani