amerikanci su kičasti i ne teže prirodi. kao što žele pokoriti svijet tako se ponašaju i u akvaristici. ne cijene žive organizme ko mi, naviknuti su da mogu doći do čega im se prohtje lako i bez muke. nevjerojatno su nametljivi.
slazem se.bio sam 3 puta po par mjeseci u New Jerseyu(ujak tamo vec 25 godina).ali ne mozemo ocekivati neki duboki odnos prema zivotu opcenito od ljudi koji tablicu mnozenja do100 uce tek s 12 godina.jednostavno su uzgojeni da robuju sistemu. sto se tehnologije i dostupnosti tice,tu su carevi. na srecu, i tamo se nadje ljudi koji znaju

.
s obzirom da sam svaki put baustelo(krovarija),vidio sam par aq po kucama. zanimljivo,samo kod bijelaca sam ih vidio(a mozda je to slucajnost).vecinom su veliki,kicasti,puni igracaka i slicnih gluposti ili su totalna high-tech sminka ko iz filmova.imaju ih poput slika na zidu ili ukrasne vaze na polici,vise iz neke opce estetike prostora ili usudio bih se reci preseravanja nego ljubavi prema akvaristici.aq im postavljaju, slazu, odrzavaju firme za takve stvari ili shopovi gdje su kupili.oni ne moce ruke poput nas. ne uzrujavaju se zbog bolesti,pomora i drugih katastrofa poput nas.jednostavno odu u shop ili telefoniraju i ekipa dodje i sve sredi.a naplati im opasne pare.mislim da bi neki od forumasa tamo mogli napravit 2 brda dolara svojim znanjem i rukama

uh,jesam se raspisao,sorry na sastavku