Pozdrav Dark!

Dobrodošao na forum! Drago mi je da imamo novoga člana iz susjedne nam države! Savjet koji svi dobiju na prvom postu je: Ako već nisi skini vodič za početnike sa početne stranice...
E sada ovo dalje što ću ti reći se kreće u domeni osobnog ukusa, tako
da ti mogu reći što se meni osobno sviđa i kako bija napravio, a na
tebi je da u većoj ili manjoj mjeri primjeniš koji od savjeta. Imam ovaj uvod jer savjetujem poprilično radikalnu promjenu pristupa izgledu akvarija od trenutne.
Ja i velika većina kolega forumaša se držimo pravila da akvarijem u dom unosimo komadić prirode, te bi tu istu trebalo u što većoj mjeri oponašati. Dakle, ovu tapetu
sa koraljima bih mahnuo jer to nema nikakve veze sa slatkovodnim
akvarijem. Što ti je s druge strane tapete? Zatim bih izbacio ove
kričavo plave perle u prednjem planu ... izbacio bih i dvorac a na njegovo mjesto stavio neko drvce... termometar stavi na bočnu stranicu tako da ne upada u oči jer on nije nešto za pokazivanje nego tebi za povremenu provjeru temperature... crijevo od mjehurića trebaš spojiti na onaj kutni filter jer ga ti mjehurići pogone... i... napuni akvarij što više do vrha, dakle komotno ti tu stane još nekih 5-6 cm vode...
PS. sada sam vidio da si dopisao da ovaj filter leti van.. uglavnom probaj čim više sakriti crijevo od zraka da ne visi preko pola akvarij.