Srpanj 20, 2025, 13:42:59 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: nakostriješena ljuska  (Posjeta: 1270 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline anamarija

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
nakostriješena ljuska
« u: Srpanj 29, 2004, 11:00:00 prijepodne »
Imam problemeia sa gupijima. Na trbuhu im se ljuska kao naježi i oni ubrzo ugibaju zanima me koji lijek da im stavim da mi ne uginu!!!
..i ja sam tu..

Offline HRVOJE

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
nakostriješena ljuska
« Odgovori #1 u: Srpanj 29, 2004, 11:21:00 prijepodne »
Anamarija,najbolji lijek je eesta izmjena vode,jer se bolest pojavljuje baš usljed lošeg kvaliteta vode i prenaseljenosti,te jednoliene ishrane.Bolest uzrokuju bakterije,a moguae je u nekim slueajevima izlijeeiti antibiotikom,ali u tvom slueaju(gupije) nema smisla.Zaražene ribe odvojiti i uništiti.

Offline anamarija

• Punopravni član
  • **
nakostriješena ljuska
« Odgovori #2 u: Srpanj 29, 2004, 11:26:00 prijepodne »

hvala ti puno

..i ja sam tu..

Offline Shljivo

• Punopravni član
nakostriješena ljuska
« Odgovori #3 u: Srpanj 30, 2004, 00:23:00 prijepodne »
mijenjaj vodu, raznovrsnija hrana, odstrani bolesne ribe i bice ok
djihaaaaaaaaaaaaaaa

Offline diki

• Novi član
  • *
nakostriješena ljuska
« Odgovori #4 u: Kolovoz 13, 2004, 14:08:00 poslijepodne »
meni se to dešava sa zebricama. Prvo smo mislili da previše jedu, dvije su se totalno udebljale, zatim su izgledale ko da ae eksplodirat, dok se jedna nije isto tako nakostriješila, a glava joj je ostala mala i usukala se u tijelo i malo zatim smo je našli na dnu naopaeke. Mislim da mi se isto dešava postepeno i sa druge dvije zebrice, pa predpostavljam da je parazit. Ne znam dal su mi i druge ribe zaražene. Gupijice su mi uvijek mislim trudne, a nikad se ne okote. Možda isto parazit. Jueer mi je uginula kolor udovica i coridoras. Mislim da zbog vrueine, jer je na zaljepljenom termostatu, koji ste popljuvali, bilo prikazano 29 C i još sam im iskljueila pumpicu s mjehurieima prije spavanja zbog buke.