Ma ne moraš me odmah uputiti na knjigu

Nisam mislio obezvrjeditinačin na koji si riješio stvar (a i pretpostavljam da smo se krivo razumjeli)
Štoviše nisam se nasmijao temperaturi već cijeloj kuri kojoj si podvrgnuo ribe, konkretno mislim na češnjak. Koliko znam češnjak se koristi za suzbijanje Cryptocaryon irritans ili ti ga morskoga icha (zato jer mnogi lijekovi sadrže bakar koji je šteta za morske beskralježnjake), a i tamo se, pogotovo u ovakosirovome stanju, smatra alternativnim načinom lječenja i preporuča na vlastitu odgovornost. Pri tome mislim baš na liječenje, a ne na preventivno hranjenje ribica hranom natopljenom eliksirom češnjaka.
Zbog toga mi je takav način liječenja relativna nepoznanica u slatkovodnom akvariju jer mu nikada nisam davao previše na važnosti zbog dosta kontradiktornih rezultata raznih akvarista. Nekim upali, nekim ne. Tim višejer postoje razni lijekovi protiv bakterijskih i gljivičnih oboljenjačije je djelovanje, moglo bi se reći, visokoučinkovito (usprkos tome što kod tebe nije pomogao Mycopur). Tvoj primjer je očito svjetla točka u korištenju ove metodete jošjednom ponavljam da mi je stvarno drago da si se odvažio na to, uspješno je proveo i podjelio s nama.
Edited by: MaximRI