prokletinje, brzo se mnoze

Prosla jos jedna godina, relativno brzo... Bilo je promjena u tanku, i to ne nuzno na bolje
...LINK... na thread kako je tank izgledao prije godinu dana, a u medjuvremenu:
Ovakav ili onakav setup postane relativno dosadan/jednolican, pa covjek pozeli promijeniti... ovako je tank izgledao nekoliko mjeseci, dok se nisam sam sebe udario po glavi Djole, i natjerao promijeniti setup prije nego pocrkaju svi anubiasi na ikebani... Otkad su stavljeni u centar tanka, krenulo je nizbrdo, previse svjetla i skoro totalni krah

Biljku u kosarici sam dobio, posadio, i za dva dana proslijedio u vjecne supstrate, a pripomogli su i plechostomusi

Uglavnom, prije nekih mjesec dana, krece "akcija stadion":
Sve van, doslovno, osim podloge... U samu podlogu stavljeno 15ak litara florabelle, i dodano je jos sljunka da pokrije sve da ribe ne uspiju iskopat zemlju van...
Ikebana sa prezivjelim anubijasima prebacena u lijevi kut gdje je i jedno vrijeme bila, i prosperirala, prije famoznog zahvata "u centar"...

Tank svjeze postavljen, sa biljem koje sam imao. Sagitarija je stagnirala valjda vise od godinu dana u jednom malom zbunu desno u tanku, a nakon promjene podloge, podivljala

Svjeze posadjena sagitarija u lijevom dijelu tanka...

I u desnom, nesto malo kod kamenja...

To je bilo stanje negdje prije malo manje od mjesec dana...
U medjuvremenu, gnojeno Sera florena, KNO3 i malo te oprezno (nemam pouzdan tester za fosfate) KH2PO4... i naravno, uz ljubav malih pomagaca pri promjeni vode

Bilje je krenulo divljati, osobito sagitarija, od samog postavljanja ovog setup-a

Trenutno stanje:

I nesto detalja....

Plan je rasaditi salicifoliju skroz po lijevoj strani, samo treba malo strpljenja...