0 Članova i 21 Gostiju pregledava ovu temu.
koliko visine imaš ispod akvarija za sump?
to je super kombinacija, ustvari najbolja
Citat: Karlo - Ožujak 13, 2012, 12:31:58 poslijepodneto je super kombinacija, ustvari najbolja neko čita novine a ja sam brojao mjehuriće u kalcij reaktoru
Citat: pletko - Ožujak 13, 2012, 12:52:44 poslijepodneCitat: Karlo - Ožujak 13, 2012, 12:31:58 poslijepodneto je super kombinacija, ustvari najbolja neko čita novine a ja sam brojao mjehuriće u kalcij reaktorua jeli tebi to opusti mišiće ili te unervozi?
Citat: Karlo - Ožujak 13, 2012, 12:31:58 poslijepodneto je super kombinacija, ustvari najbolja Ma stvarno je plčice voda odvod i uživanje i štelovanje opreme za vrijeme hm .... neko čita novine a ja sam brojao mjehuriće u kalcij reaktoru
uz ugaseni rostij...i sam?? no no no no no
a vid šlapice ... oficijelne oženjenog i podjarmljenog muškarca.
svima nam je isto dragi pletko...one s godinama jačaju a nama slabi otpor...jedino što imamo su akvarij i...šlapice.
Pozdrav Pletko,sry ne da mi se čitati cijela tema, a što ti se dogodilo sa starim akvarijem. Kad sam bio kod tebe stvarno je bio Ne sumnjam da će i ovaj biti odličan.Javi se kad navratiš u rodni kraj pa da
Auuu kad je to bilo ali malo manje, malo jednostavnije, malo nadam se jeftinije bit će opet, a možda barem približno dobro ko taj na slici
Citat: pletko - Ožujak 24, 2012, 20:47:02 poslijepodneAuuu kad je to bilo ali malo manje, malo jednostavnije, malo nadam se jeftinije bit će opet, a možda barem približno dobro ko taj na slici Jeftinije? A kako, struja je skuplja, gorivo je skuplje, EUR je skuplji, djeca su veća, ribe teže dobavljive? To što je manji, samo znači da ćeš morati kupiti ljepše (čitaj skuplje) ribe i fragove