0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
lako tako evo ti onda jedna ideja - znas ono kako je Jajo ugradio mikrovalnu ispod tanka u jedan odjeljak - e sad: ugradis pekac kruha ispod akvarija i ugradis napu. Onda ugradis odvodnu cijev od nape do spavace sobe. I svako jutro znas TOCNO kad treba ustat.Eto ti sad
e moj s-pletko, kako te ti decki zezaju....
Ja znam jednog lika iz VK koji je ribama napravio disko a oko akvarija cyber cafe i knjigovodstveni ured ah znaš li ti nekog luđeg
ou shit još i to al znam ja što je to pa onda opravdano znači da imam sad novi krevet kad dođem u goste
Baš me zanima nastavak priče... Uostalom, vrlo je koristan ovaj dio koji se onako usputno dotiče i muško-ženskih odnosa. Vidi se da su iskusni akvaristi prepuni korisnih savjeta. Moja se žena baš danas opet žalila kako nema dosta ormara, eto prilike za povezati ormar s novim akvarijem!
Baš me zanima nastavak priče... Uostalom, vrlo je koristan ovaj dio koji se onako usputno dotiče i muško-ženskih odnosa. Vidi se da su iskusni akvaristi prepuni korisnih savjeta. Moja se žena baš danas opet žalila kako nema dosta ormara, eto prilike za povezati ormar s novim akvarijem! [/quoteSvaka se žena žali da nema dosta ormara.... Ja selim u stan od oko 110m2 i žena opet prigovara kako bi u zidu di planiram akvarij moga stavit jedan lipi ormar za stvari...
evo ga na..opet si poceo gubiti vrijeme tu na forum i nista ne raditi
Citat: delbi - Ožujak 09, 2012, 12:18:58 poslijepodneevo ga na..opet si poceo gubiti vrijeme tu na forum i nista ne raditi Pa daj da se i ja malo odmorim i uživam u akvarističkom društvu.
Citat: pletko - Ožujak 09, 2012, 15:58:36 poslijepodneCitat: delbi - Ožujak 09, 2012, 12:18:58 poslijepodneevo ga na..opet si poceo gubiti vrijeme tu na forum i nista ne raditi Pa daj da se i ja malo odmorim i uživam u akvarističkom društvu. nema odmora dok traje obnova!
Što si ga zatvorio s desne strane?!?!Ili ja to krivo vidim...
koliko visine imaš ispod akvarija za sump?