Ja ih nisam imao, ali mi je Vedran rekao za ramireze da treba staviti 1 muškog i 3-4 ženke. Korija stavi malo više, za jato, 10-tak. Eistaea 2 ancistrusa, muškog i ženskog. I jato, 10-tak, nekih tetri (neonke, serpa,...).
Kombinacija ti je odliena. Tak nešto sam i ja htio napravit i složit JA biotop, ali mi je teško iskombinirat bilje, jer mi je žao nane...
Ja u svom 112L akvariju (oko 100L efektivno) imam 2 skalara, 20-tak korija (ne znam da li su još svi živi, teško ih je prebrojat), igrom slueaja eak 4 ancistrusa (što je previše), nažalost samo 4 cardinal tetre - crvene neonke (bojim se ubacit nove zbog skalara) i još opet igrom slueaja jednu udovicu i jednu hokejku... ove sve ribe spadaju u JA biotop. Tu su još i 3 sijamska eistaea - foxice, koje nisu iz JA i kojih bih se riješio kad bih ozbiljno krenuo s izradom biotopa.
Vidio sam u drugom postu da tražiš koju travu bi mogao zasadit u tom akvariju... Ako bi išao na biotop uzmi si Echinodorus tenellus. Inaee možeš još uzeti npr. Glossostigma elatinoides, koja je iz Australije i meni se sve više svi?a (ako ne bi radio biotop, ali je dosta zahtjevna-svjetlo i Co2), ili recimo Eleocharis ''parvula'', tako?er iz Australije... Pogledaj si na
http://www.tropica.com detaljnije informacije o ovim biljkama. Možeš i preko advanced search-a naai biljke koje rastu do npr. 10 cm-a...
Nadam se da sam ti pomogao. Javljaj kako napreduje tvoj akvarij...
Edited by: ZGoda