Joj,jedva čekam BlueBlood-a!!!! Nikako ga dočekat!!! Bit će on dobro,izlječit ću ja njega

Večeras polazi,ja ga čekam kroz jutro,nadam se do podne da će biti u svom novom domu!!!!
Još traje u kući dilema oko Betty Boop,pa evo jedna slika.

Ako je ženka,onda je jako dominantna ženka,ako je mužjak,odvojit ću je..svakako razlog zašto je još sa ostalom ekipom je ovaj....novi betač,kojega je moj sin nazvao Taliban

E sada razlogzašto je on/ona ostala u akvariju velikom je taj što sa Talibanom nema šale.Nitko ga ne dira,pa ni on/ona,jer je svima pokazao ko je glavni tu.On nije kao Popaj.Prvo se malo šuljao,sve ispregledao,svaki kutak i onda je krenio u upoznavanje ribica...neda nikom da ga naganja,već je on taj.To je velika promjena,jer su mogli s Popajem radit što ih je volja...
Još jedna slika jako blizu...

Još jedna interesantna stvar se desila kad je došao on u nazovimo ga,glavni akvarij.....bikolor se sakrio iza filtera i Taliban ga je stalno izbacivao od tamo,nije mu dao mira...međutim čim se svjetlo izgasilo bikolor je krenio u napad...okuražio se

Isti tren ga je moj suprug odvojio i jutros je vraćen u Butigu di smo ga i kupili....
Da Vam pokažem i mog dobrog i dragog Popaja

Odvojen je sam u drugom akvariju i normalno se ponaša i jede.Ja čvrsto vjerujem da će se oporaviti,da će mu izrasti perajice koje su mu bile oštećene.Naročito se malo uznemirio kad je vidio da mu Taliban pliva blizu njega,jer su akvariji jedan kraj drugog.Poslje smo stavili papir između da se ne vide.
Ovako to izgleda,s tim da smo Popaju izbacili ovu amforu i stavila sam mu jedno drvo mopana...

Ne znam kako Vam izgleda..naročito rasvjeta ovog drugog......snašli smo se oko svjetla,za prvu ruku...pokušat ćemo nešto drugo smislit....odnosno moj suprug

.Međutim jutros kad smo išli vraćat bikolora,uzeo je još jednog betta mužjaka.Nemam trenutno sliku...sličan je Talibanu i smjestili smo ga u akvarij posebni sa Olivom koja je dobrica....slikat ću,pa stavim slike da i njega vidite.....Hvala Danny na lipim željama i korisnim savjetima!Zlata mi vrijede!Hvala!
Do sljedećeg javljanja šaljemo Vam puno pozdrava!!!!
Popaj,Oliva,Betty Boop,Taliban i još bezimeni betač!!!!