Evo me

Dakle,otišla sam i kupila,pomno birajući biljke i čistače.
Od biljaka koje ste mi preporučili našla sam jednu,ali sam kupila tri vrste bilja,samo me ne pitajte kako se zovu,jer nemam pojma

.Kugu nisam našla,nije je bilo za kupit.Od dva čistača sa popisa našla sam jednog,ali u dvije boje i još jednog....naravno da ne znam kako se zove,ali slike ću sada stavit,pa vjerujem da ćete znati.Uh,dakle prvo što sam napravila je da sam makla ono plavo kamenje.I u pravu ste,sada sve izgleda prirodnije i ljepše

.E sada biljke...badala sam i trudila ih što bolje rasporediti.I na kraju čistači,meni osobno jako drage ribice,interesantne koje se odmah baciju na čišćenje dna.Odmah je postalo življe,odjednom jurcanje po akvariju.Predivno!I eto nisam mogla odolit i kupila sam jednu amforu.Pokazala se pogodkom jer su bette odmah počele oko nje plivat,istraživati i uvlačiti.
Usporedbe radi....akvarij prije...

Sada...

Čistači

Popaj

Batty Boop

Malo su mutne slike,ali to je najbolje o sam mogla.Nemoguća misija haha....čistači su nevjerojatno brzi i zaista mi ih je lo teško uhvatit.Skoro sam zaboravila,uzela tabletice za biljke i stavila ih.
To je to!
Puno hvala na savjetima,jako su mi pomogli,a ako ima još nekih unaprijed zahvaljujem!