Srpanj 27, 2025, 17:34:01 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: ciklidi, kaj im je?  (Posjeta: 1292 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zoki

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
ciklidi, kaj im je?
« u: Srpanj 19, 2004, 15:46:00 poslijepodne »
stavio ja u eetvrtak tri pseudotropheusa u svoj novoure?eni akvarij i super, love se jedu imaju mjesta i sve BILO OK, ali onda jueer, skrivaju se, kopaju, kad ih hranim samo dojure ili bolje reai iza?u kad vide hranu uzmu i natrag u rupu, kaj im je, jel to normalno treba li im vremena da se priviknu ili ?

Offline Njuška

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
ciklidi, kaj im je?
« Odgovori #1 u: Srpanj 19, 2004, 15:50:00 poslijepodne »

Jesu li manje od starosijedioca?

Ako nisu pogrickane i jedu, onda je OK
Rijeka / Hrvatska
...nakon duge i teške muke dobio sam internet...

Offline t.o.n.i

• Punopravni član
ciklidi, kaj im je?
« Odgovori #2 u: Srpanj 19, 2004, 16:42:00 poslijepodne »
MOGUCE JE DA CES UBRZO DOBITI MLADE

Offline Marko69

• Punopravni član
ciklidi, kaj im je?
« Odgovori #3 u: Srpanj 19, 2004, 23:09:00 poslijepodne »

Koliko ja vidim sa svojim novim ciklidima, svaki dan je druga priea. Ako jedu najvjerovatnije je sve u redu
Split/Hrvatska

Offline cichlid

• Punopravni član
ciklidi, kaj im je?
« Odgovori #4 u: Srpanj 20, 2004, 00:22:00 prijepodne »

ako ide odma na hranu to je dobro,ako pliva po tanku to je dobro,ako drži raširene peraje to je dobro,ako kopa i to je dobro ,možda imaš dominantnog mužjaka pa ih namlati zato se skrivaju po rupama,a možda bi ih morao dobro pregledat da nemaju nekakvu boleštinu,a možda se moraju samo klimatizirar.bit ae dobro ,to je ipak CIKLID

Offline zoki

• Novi član
  • *
ciklidi, kaj im je?
« Odgovori #5 u: Srpanj 20, 2004, 11:29:00 prijepodne »
OK, preko noai su pojeli hranu koja je plutala na površini (TetraCichlid-štapiai), kaj je u biti dobar znak, no nisam ja sve isprieal kak sam ih kupil,

do?em k tipu u Kc koji se bavi akvaristikom (poztivna iskustva imam s njim), jer sam tam doma pogledat ima li ciklide i gle euda ima i to ni manje ni više tri pseudotropheusa, plavi i žuti (više naran?asti) mužjak i žuta ženka, kaže kod njega su vee oko godinu dana (5-6cm) i pored toga u drugom akvariju oko 200 malih ciklidiaa jer mu se omrijestila ova ženka, uvjeti 0 bodova, akvarij uvrh glave 50-60 litara, bez stijenja, bez bilja, bez srca...

ne želi ih više držati jer mu je potražnja za ciklidima nikakva i sad dolazi dilema, uzeti ih ili ne, jer eitajuai sve savjete na forumima, ne, ali novoure?eni akvarij za ciklide kod mene pa makar bili samo njih troje i želja i njihova ljepota su prevagnuli na moju odluku da ih uzmem.

I sada su oni zbunjeni, "veliki" im je akvarij, skrivaju se, nisu bolesni, mašu perajama, jedu, ali sramežljivo, a ja sam zabrinut...

Offline Pinia

• Punopravni član
  • **
    • http://www.pinia.hr
ciklidi, kaj im je?
« Odgovori #6 u: Srpanj 23, 2004, 16:52:00 poslijepodne »
Daj nemoj dizat prašinu oko nieega... Ribe su ti ok,gazda više manje.
Sam svoj majstor...