gle skorpac nemoj se praviti prepametan . agamu sam svoju stavio na sunce kolko puta i nije niti malo pocrnila
... ovako, ne znam od kuda da počnem, prvo u opće se ne pravim pametan, nego govorim što je i iz osobnog iskustva sa tim predivnim životinjama o kojima i ti i Rossi nemate baš previše znanja ..... ono gore je obična P. vitticeps koja je na suncu i namjerno razljučena za fotkanje. U prirodi (čitaj Australija) vittisepsice su skoro pa crne, u juratnjim satima kada se griju nakon hladnih noći... to kaj vaše tako ne pocrne ne znam..... no tko zna od kuda su došle... sve moje koje sam imao su ujutro bile jako tamne, a kasnije tokom dana kada se zasite toplinom, gotovo i da skroz pobjele... Tak da rađe slušaj kaj ti velim, nego da ovako reagiraš.... ja na ono kaj ne znam ne bum odgovorio, ali ovo kaj znam, iza toga stojim 100%!
...Tak da stojim iza toga kaj sam sada i gore napisao...
...Marin je dao jedan stari, ali jako lijepi link sa puno vrsta morfova...
... ujedno bih rekao da su cjene morfova jako visoke kao i kad se govori o cjenama morfova kod regiusa....
.. moguće je nabaviti bilo kojeg morfa, ali to iziskuje dosta napora, čekanja, a na kraju se treba imati jako, ali jako dubok, đep.... ja sam dugo želio nabaviti jadnu vrstu morpha... natezao se nekoliko mjeseci, a onda sam dobio ponudu i to da mogu jedino uzeti par.... a cijena para je bila 2800$... + troškovi amortizacije i šestomjesečne papirologije kod nas.. ...