Spestana nazalost meni taj unutarnji filter nije dobar... Isto tako nazalost nije bio ni mnogim predhodnicima koji su imali isti filter, pa su me upozoravali... I ja sam se nadala da ce on raditi posao mnogo bolje... Medjutim nece (ma koliko mu love ponudim

)... Stavljala sam i dodatnu vatu, ali nije pomoglo. Doduse ne znam kakav ces tank imati? Kod mene je malo previse bilja oko ulaza filtera i nespretno postavljena pecinica i to je jedan od problema... Mada ne bi trebao biti. Nije bilje zalijepljeno na ulaze...

Ma ne znam vise ni sama. Prosto me nervira kad vidim te lebdece cestice... Osim toga ja imam (ne)srecu da akvarij gledam s obje strane, a posto je on posirok mozda je i to jedan od uzroka koji mi "muljaju sliku"...
Uglavnom zelim ti svu srecu s tim filterom, a bilo bi mi drago da mi se javis za mjesec - dva kad se sve uhoda, cist da mi kazes jesi li zadovoljna ovim filterom... Naravno savjetujem ti da prvo isprobas s ovim, a tek ako i kad ne budes zadovoljna mijenjas...
Kad pitas kako to planiram uraditi? Pa negdje sam na ovom forumu procitala da se mogu samo prosiriti one postojece rupe na zadnjoj strani poklopca... I ja vjerujem u to... Mislim izmjerila sam...

Medjutim zbog nekih drugih okolnosti smo dosli na ideju da napravimo vanjski stakleni filter i 80% sam sigurna da cemo njega i napraviti, a posto bi trebao stojati bocno ni sama ne znam sta da uradim sa tim preljevima. To ce vec biti pravi problem...
Uglavnom za 15-ak dana (bar se nadam, jer aljkavosti na sve strane

) cemo ugradjivati dodatnu rasvjetu, pa kad rastavimo poklopac u tiftike onda cemo vidjeti mogucnosti...