daklem, stavit ću slikice nekih od terarija koje sam friško slikala i friško preuredila pa bi molila savjete ako sam nešto krivo napravila.
za svaki slučaj.
pauci:

naći, nutra je B. albopilosum, otraga je teglica za cvijeće u koju može ulazit, a ispod ovog lišća na kojem stoji je nekakva...dupla, grana iznad koje je on (i ovog lišća) sad isprepleo mrežu a ispod rupa u koju se zavlači
zatim

lijevo je lividum koj ugl ne izlazi iz one teglice, a desno parahibana koja ispod ovog komada drveta (to drvo ima udubljenje samo se baš ne vidi, moram bolje slikati, tj, iz drugog kuta) ima svoju rupu/tunel iz koje skoro pa i ne izlazi.
u biti, šta se tiće njihove veličine, trebala bi ih zamjenit, tj, lividuma stavit u parahibanin terarij i obrnuto, ali parahibanin terari ima glup mačin otvaranja pa bi lividum iste sec uspio zbrisat van...

sa strane do žohara je mala kutijica sa bebom cambridgei-om koji unutra ima samo komad vatice, grančicu i mali čep sa vodom.
ne znam, nekak mi se čini pre malim da bi mu ikako drugačije to složila.
gušteri:

sada se ne vidi, ali inaće iznad njih stoji lampica koja ih grije.
ugl, samo ne zanima da li im ipak treba veći terarij jer ja imam onaj uski visoki (najmanji model) exoterinog terarija al kad ih unutra stavim nekak mi se čini da im je prevelik i da bi se teško snašli oko hrane i vode...
i za leopad gekonicu:

pozadina baš ne paše njezinom prirodnom obitavalištu al bolje i to neg da zjapi prazno

no, ugl, lijevo je noćna žaruljica, i ova neakva plastična kvazi špiljica ispred koje je granje tek tolko da ima zaklon (to plastično moram maknut i stavit nešto drugo...), a ispod te špiljice (ispod pijeska) je grijač. sa desne strane je šuplji komad drveta ispod kojeg se trenutno nalazila (tamo je hladni dio bez grijača)
evo, da se vidi:

ugl, to je to za sad od slikica, još moram zmije usličit.
savjeti/kritike, bilo šta što bi moglo pomoć ako je nešto pogrešno.
hvala