Znam da je ova tema stara, ali mislim i da je bezvremenska, pa nece smetati sto je podizem...

Imam jednu pricicu, koja mozda nije najsmjesnija zgoda, ali je svakako zanimljiva.
Naime, pred Novu godinu sam imala veliku premetacinu u aq. Naravno to se mojim plehicima nikako nije svidjelom, pa su mi to jasno stavljali do znanja ludjackim netjerivanjem po aq.
Onda je uslijedio moj odlazak od kuce na duze vrijeme. I tako su oni divljali naokolo da bi privukli neciju paznju. No kako je muz bio sam doma, najcesce ga nije niti bilo u kuci, pa su vratolomije radili bespotrebno. I tako se moj veci plehic (22cm) odlucio na najvecu egzibiciju.
Iskocio je van!!!

Njegova je sreca bila sto je upao u kantu punu lece, koju je moj dragi mislio da treba cuvati (kad sam mu rekla da povadi iz drugog aq). Doduse, nesreca je bila sto je to bilo ono vrijeme kad nije bilo plina (citaj: grijanja), pa je sa ugodnih akvarijskih 26 iskocio u ledenih 12 stupnjeva C...

I tamo prezivio vikend, a onda bio vracan natrag. Muz veli da se ni mrdnuo nije dok ga je rukom prenosio natrag.

Naravno jos je ziv i zdrav i za moj ukus mozda malo prezivahan...

Vidite slicnost sa onim gupijem?