Kolovoz 07, 2025, 20:43:18 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Pet Club u ZADRU  (Posjeta: 6392 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

BLACKY

• Gost
  • Trade Count: (0)
Pet Club u ZADRU
« u: Rujan 07, 2007, 13:09:00 poslijepodne »

zivim u Ninu koji je udaljen nekih 15 km od Zadra. tamo postoji oko 5 trgovina sa životinjama a najveći je Pet Club. od riba imaju svega uobičajenog a od ciklida nigriće a kad sjekire padaju s neba onda se zalome kribovi i pseudotropheusi. osblje je ful neuslužno i bezobrazno. jedan idiot imenom Zlatko je tobože glavni u toj trgovini za akvaristiku i misli da je popio svu pamet svijeta a ne zna razlikovati spol kod kribenzisa i ili nigrofasciatusa što je inače jakooo komplicirano jer je nemoguće golim očima vidjeti duže rektne i leđne peraje kod mužjaka ovih dviju vrsta. akd sam pitao zašto nemaju veći izbor ciklida za koje je inače velik interes on mi je rekao da jednostavno nemaju gdje nabaviti. mjesec dana kasnije sam im nudio svoje leglo lifalilija stare 6 mjeseci a on je rekao da ne otkupljuju ribe, azatim sam rekao da ih dajem besplatno onda ga je odjedanput naglo zainteresiralo. što se tiče ostalih životinja tu isto nisu ništa inteligentniji. moj prijatelj je kupio hrčka sa nagaskom da želi mužjaka a dobio je ženku što i ne bi bilo tako loše da mu se nije ubrzo nakon toga okotila. dakle parila se već zu trgovini ili je začela bezgešnim začećem u kavezu u kojem je bila sama nakon što ju je moj frend kupio. POŠTOVANA GOSPODO IZ PET CLUBA EVO VAM JEDNE BESPLATNE REKLAME I NADAM SE DA ĆE VAM BROJ MUŠTERIJA NAKON OVOG OPASTI!!!!!

Offline Sheep

• Punopravni član
Pet Club u ZADRU
« Odgovori #1 u: Rujan 07, 2007, 18:00:00 poslijepodne »
slažem se sa svim gorenavedenim, ista spika, trgovina je koma, već sam pisala o toj trgovini i tom znalcu profesionalcu....
sve ostalo isto, pa tako i to da u Zadru nema poštene trgovine za akvaristiku
5 sezona u par dana,viva Torrent
Zadar

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
Pet Club u ZADRU
« Odgovori #2 u: Rujan 07, 2007, 18:51:00 poslijepodne »
Jel to onaj dućan preko puta Relje? ..jer sam bio u njemu i prodavačice niti da me pogledaju a kamoli pitaju nešto... doduše bio sam sa ženom pa ih je možda prestrašila..

Offline glavoč

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
  • Hrvatska udruga ciklidofila Malawi
Pet Club u ZADRU
« Odgovori #3 u: Rujan 07, 2007, 19:24:00 poslijepodne »
je je..... a tek da kažu dobar dan ili hvala,nema šanse

Offline lucifer

• Punopravni član
    • http://www.psychoreefer.hr
Pet Club u ZADRU
« Odgovori #4 u: Rujan 08, 2007, 11:08:00 prijepodne »
nazalost znam o cemu pricate lik je takav monopolist jeste vidjeli cijene tamo i u zg bar 20% je sve skuplje

BLACKY

• Gost
Pet Club u ZADRU
« Odgovori #5 u: Rujan 09, 2007, 09:45:00 prijepodne »
rio 120 košta kao rio 180 u ljubimca!!!!!!

Offline cukibuki

• Punopravni član
  • **
  • Dob: 41
Pet Club u ZADRU
« Odgovori #6 u: Veljača 13, 2008, 14:59:00 poslijepodne »
ma cijene su im koma!!!a usluznoj jos gora koma...jedno vrime kad bi djeca usla u ducan samobi pitali: ocete sto kupiti, ako necete izadjite...a onaj tip crni sa brkovima kad mi je pokazivao filter od eheima, tolko su mu se ruke pocele tresti u nadi da cu ga kupiti da su mu djelovi filtera poceli ispadati iz ruke na pod..svako malo je govorio ocemo ga naplatiti, ocemo?cili se napalio da ce ga uspit prodat...srecom dosla je neka dosadna gospodja i pocela ga pilati pa sam ja samo isetala iz ducana, hehe i kupila taj filter u njemackoj gdje je 10E jeftiniji, a usluga nebo i zemlja...
Zadar - Novi Sad

Offline four

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 43
Odg: Pet Club u ZADRU
« Odgovori #7 u: Travanj 06, 2008, 10:36:22 prijepodne »
pozdrav  :)
  mislia sam da sam ja jedini kojem oni ne odgovaraju tojest ne da ne odgovaraju nego su neusluzni, nekulturni, a znanje o ribama im je ravno 0.
 >:(
ZADAR

Offline Bobica

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zadar
« Odgovori #8 u: Svibanj 11, 2008, 23:04:51 poslijepodne »
evo da se nadovežem: ima jedan iritantan tip stalno se previja, dođeš na kasu i pitaš nešto i onda 10 min ko budala stojiš i čekaš. onda ta ženska ako se približiš ukrasima, pazi pazi, aj slomi ćaćino ti je. a kako su mi čistačicu dali....rukom ju lovili bože mili....ali se inače dobro brinu za ribe voda im je čista i čak imaju akvarije za bolesne ribe... ali ima ta ara u izlogu tamo već 6 godina bit će stoji u premalom kavezu, tri guštera u malenom terarijiću, dvije iguane u nečemu što je manje od metra....majko mila

Offline Dado

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Lokacija: Zadar
« Odgovori #9 u: Prosinac 01, 2008, 18:13:04 poslijepodne »
Istina, taj Zlatko nema pojma, a valjda je njegov shop, no nisu ni ovi drugi/e puno bolji/e. Nažalost, teško se uopće nađe bolji izbor u gradu, ti na Relji su jednom čak imali Apistograme, tamo još 2006.  :o. Shop na Bilom Brigu zna imati dobar izbor, ali tu treba naletiti...
Non nobis, non nobis, Domine,
sed nomini tuo da gloriam!

Jadera

Offline vjeko38

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • panda.fullbusiness.hr
« Odgovori #10 u: Prosinac 12, 2008, 12:16:19 poslijepodne »
Nee Zlatko nije vlasnik, vlasnik je g.Komadina.. Koji nije nista uslužniji od ostalih. Nikad ne vjeruj čovjeku koji se okreće kako vitar puše. Tj. da pojednostavim ne vjeruj srbinu koji za sebe kaže da je Hrvat..i nikad ne vjeruj takvoj radnji
ZADAR
Kad molim, ne molim za ishod, već da budem dorastao borbi u koju se upuštam..

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #11 u: Prosinac 12, 2008, 21:01:18 poslijepodne »
šta je kod vas inače velik interes za ciklide?  :o
hmm....kod nas baš i nije..al dobro...
nešto slično ti je i kod nas ali imaju mlađu radnicu koja zna svoj posao i uslužna je i ok...a ni gazdarica baš nije neljubazna ali ne zna....
a ako hoćeš da ti otkupi uzet će a ako proda onda ćeš dobit novac  :D :D
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline TiTech

• Punopravni član
  • North & Central America
    • Akvarij.NET
« Odgovori #12 u: Prosinac 13, 2008, 02:31:56 prijepodne »
Nee Zlatko nije vlasnik, vlasnik je g.Komadina.. Koji nije nista uslužniji od ostalih. Nikad ne vjeruj čovjeku koji se okreće kako vitar puše. Tj. da pojednostavim ne vjeruj srbinu koji za sebe kaže da je Hrvat..i nikad ne vjeruj takvoj radnji

Na ovom forumu nije dozvoljeno etiketirati ljude po nacionalnoj pripadnosti pa si zamoljen da ubuduce pripazis kako se izrazavas. Posto si novi ovdje nece biti nikakve sankcije, ali svakako prouci Pravila Foruma;)
« Zadnja izmjena: Prosinac 13, 2008, 02:34:09 prijepodne od TiTech »

Offline ...bl@cky

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #13 u: Prosinac 13, 2008, 09:38:34 prijepodne »
molim moderatora da izbriše ovu temu jer je vučete iz naftalina. e da, ovo tema je moja ali kako se zbog novog foruma nisam uspio logirati napravio sam si novi account. inače, nemojte izražavati svoje političke, rasne i druge stavove na ovom forumu. tema je postavljena samo i isključivo zbog akvarističkih interesa.
« Zadnja izmjena: Prosinac 13, 2008, 18:07:43 poslijepodne od ...bl@cky »
Nin/Zadar/Hrvatska

Offline vjeko38

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • panda.fullbusiness.hr
« Odgovori #14 u: Prosinac 13, 2008, 15:52:04 poslijepodne »

Na ovom forumu nije dozvoljeno etiketirati ljude po nacionalnoj pripadnosti pa si zamoljen da ubuduce pripazis kako se izrazavas. Posto si novi ovdje nece biti nikakve sankcije, ali svakako prouci Pravila Foruma;)
Dragi moj Titech, ovako, ja nisam od jučer na ovom forumu (prije sam bio Marijana&Vjeko) a pošto ste mijenjali dozvoljena slova nisam se mogao ulogirati pod starim imenom (nisam znao), pa sam stoga napravio novo ime. Zato možeš me slobodno sankcionirati  jer ja i dalje stojim iza riječi koje sam napisao. Tip je koma i ne zaslužuje bolje riječi. Svi koji su iz Zadra i okoline znaju o čemu se govori. Srbe NE MRZIM  i ne etiketiram ljude po nacionalnoj osnovi, već kao dobre i loše. Mada mislim da nije loših tko bi znao da uopće postoje dobri. Stoga je dobro da postoje ovakvi koji ne znaju što su, ni tko su tako da se mi ostali možemo definirati prema njima. Pitanje glasi Titech, bi li ja dobio opomenu da sam napisao "ne vjeruj amerikancu koji za sebe tvrdi da je hrvat" umjesto " ne vjeruj srbinu koji za sebe tvrdi da je hrvat"? Samo da ti kažem sljedeće, premda smo moja supruga i ja sudionici domovinskog rata, i prošli smo sva dalmatinska bojištra , ne treba mi nitko TKO ĆE ME UPOZORAVATI na moje riječi .. jer ovo više nije Jugoslavija i više je nikad neće biti. A kad smo već kod kažnjavanja, možeš me slobodno izbaciti sa vaše stranice, jer otkad je Vedran otišao forum je definitivno pao.Nema više starih članova kao što je maratonac, vuki itd.. Samo jedno te molim, sve one članke koje sam napisao za akvarij.net i koji su potpisani mojim imenom , molim te izbriši moje ime a članci nek ostanu.Pisao sam o tetrama, ciklidima , živorotkama, haracinima i ne znam sve o kojim još ribama. neke sam uzgajao, ustvari većinu njih. Jer nisu krivi drugi članovi što vodstvo foruma nema sluha. Ne želim da se moje ime ,u slučaju kažnjavanja dovodi u ikakvu vezu sa vama. Ajd bog.
ZADAR
Kad molim, ne molim za ishod, već da budem dorastao borbi u koju se upuštam..

Offline ...bl@cky

• Punopravni član
« Odgovori #15 u: Prosinac 13, 2008, 18:12:51 poslijepodne »
a da se ovo zaboravi? ipak je ovo država u kojoj je na snazi demokracija, znači sloboda govora, izražavanja i slično pa zašto onda netko ne bi izrazio svoje mišljenje koje ipak ima neke opravdane osnove?
Nin/Zadar/Hrvatska

Offline Faber

• Punopravni član
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #16 u: Prosinac 13, 2008, 18:33:30 poslijepodne »
a i ti sad kako vjetar puhne,prvo jedno onda drugo.. :D
N.multifasciatus
 Cayman60

Offline TiTech

• Punopravni član
  • North & Central America
    • Akvarij.NET
« Odgovori #17 u: Prosinac 13, 2008, 18:37:47 poslijepodne »
Dragi moj Titech, ovako, ja nisam od jučer na ovom forumu (prije sam bio Marijana&Vjeko) a pošto ste mijenjali dozvoljena slova nisam se mogao ulogirati pod starim imenom (nisam znao), pa sam stoga napravio novo ime. Zato možeš me slobodno sankcionirati  jer ja i dalje stojim iza riječi koje sam napisao. Tip je koma i ne zaslužuje bolje riječi. Svi koji su iz Zadra i okoline znaju o čemu se govori. Srbe NE MRZIM  i ne etiketiram ljude po nacionalnoj osnovi, već kao dobre i loše. Mada mislim da nije loših tko bi znao da uopće postoje dobri. Stoga je dobro da postoje ovakvi koji ne znaju što su, ni tko su tako da se mi ostali možemo definirati prema njima. Pitanje glasi Titech, bi li ja dobio opomenu da sam napisao "ne vjeruj amerikancu koji za sebe tvrdi da je hrvat" umjesto " ne vjeruj srbinu koji za sebe tvrdi da je hrvat"? Samo da ti kažem sljedeće, premda smo moja supruga i ja sudionici domovinskog rata, i prošli smo sva dalmatinska bojištra , ne treba mi nitko TKO ĆE ME UPOZORAVATI na moje riječi .. jer ovo više nije Jugoslavija i više je nikad neće biti. A kad smo već kod kažnjavanja, možeš me slobodno izbaciti sa vaše stranice, jer otkad je Vedran otišao forum je definitivno pao.Nema više starih članova kao što je maratonac, vuki itd.. Samo jedno te molim, sve one članke koje sam napisao za akvarij.net i koji su potpisani mojim imenom , molim te izbriši moje ime a članci nek ostanu.Pisao sam o tetrama, ciklidima , živorotkama, haracinima i ne znam sve o kojim još ribama. neke sam uzgajao, ustvari većinu njih. Jer nisu krivi drugi članovi što vodstvo foruma nema sluha. Ne želim da se moje ime ,u slučaju kažnjavanja dovodi u ikakvu vezu sa vama. Ajd bog.

Ovako vjeko38 meni je jako zao sta si na ovako negativan nacin reagirao, ali ti i ja se neznamo pa bih te zamolio da mi se cinicno ne obracas sa "Dragi moj...".
Ako si imao problema prilikom logiranja mogao si se obratiti na mail bilo kome od moderatora ili na mail podrske korisnicima te bi tvoj korisnicki ID bio aktiviran.
Puno njih je doticnu radnju iskritiziralo, ali nitko nije naveo nacionalnost doticnoga. Jos uvijek nisi sankcioniran, ali bi mogao biti ukoliko nastavis raspravu u ovakvom tonu.
U tvoje osobne stvari i stavove ne zelim ulaziti, niti me zanimaju, a definitivno im nije mjesto ovdje na forumu, na kraju krajeva tko sam ja da bi sudio, ali sam zato na moderatorsku poziciju viseglasno odabran da bi korisnike uputio na krsenje Pravila foruma te ih upozorio ako krse ista i za jos podosta stvari, ali posto si ti vjerovatno vec upoznat sa svime time znas o cemu pricam.
Vedran redovito posjecuje stranicu i aktivan je u pozadini iste, ako ti smatras da nakon "Vedranovog odlaska" i nekih starijih clanova ova stranica vise tebi nije zanimljiva nitko te nemoze natjerati da je posjecujes. Zato i postoji jos mnostvo foruma koji se bave istom tematikom za sve one koji smatraju da im neka druga stranica daje vise od Akvarij.net-a.

Offline ...bl@cky

• Punopravni član
« Odgovori #18 u: Prosinac 13, 2008, 19:32:43 poslijepodne »

gledaj, ja ne podržavam komentiranja osoba na osnovi nacionalnosti ali opet nije ni dobro zabraniti nekome da izrazi nsvoje mišljenje. e jebiga sad, svaka svaka stvar na svijetu je dvosjekli mač pa ima svoje pozitivne i negativne strane i tako dalje. nadam se da si shvatio jer ja baš i nisam  :D
Nin/Zadar/Hrvatska

Offline Faber

• Punopravni član
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #19 u: Prosinac 13, 2008, 19:55:58 poslijepodne »

gledaj, ja ne podržavam komentiranja osoba na osnovi nacionalnosti ali opet nije ni dobro zabraniti nekome da izrazi nsvoje mišljenje. e jebiga sad, svaka svaka stvar na svijetu je dvosjekli mač pa ima svoje pozitivne i negativne strane i tako dalje. nadam se da si shvatio jer ja baš i nisam  :D
ma neka,samo ne treba se svađat,shvatio sam ja tebe samo te malo zezam  ;)
treba uvijek sve na šalu i život je onda puno bolji...samo je problem kad netko ne shvati šalu  :D
N.multifasciatus
 Cayman60

Offline ...bl@cky

• Punopravni član
« Odgovori #20 u: Prosinac 13, 2008, 20:14:05 poslijepodne »
ma sve u redu kolega  :D.
Nin/Zadar/Hrvatska

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #21 u: Prosinac 13, 2008, 22:45:20 poslijepodne »
e ljudi, aj nemojmo ovo u negativu ...

Vjeko, mail sam ti poslao...ja ključam ovo....